Skip to main content

Markante Amsterdammers

Koen Kleijn

Een prachtig fullcolourboek met 40 markante Amsterdammers die het stadsbeeld bepaaldenAmsterdammers staan bekend om hun branie, hun zelfverzekerdheid,…. » Lees verder

€ 14,99 bij Bol.com (epub) en 4 andere aanbieders

ISBN:
9789000365593

Vermeld sinds:
8 juli 2019

Laatst gewijzigd:
8 juli 2019

Markante Amsterdammers

Een prachtig fullcolourboek met 40 markante Amsterdammers die het stadsbeeld bepaalden


Amsterdammers staan bekend om hun branie, hun zelfverzekerdheid, hun typische gevoel voor humor, hun arrogantie, hun emoties en hun liefde voor hun stad. Uit de portretten van de meest markante Amsterdammers onder hen blijkt dat die eigenschappen in alle lagen van de bevolking aanwezig zijn, van de Jordanese zangeres tot de huisarts op de Wallen, van de wethouder tot de handelaar in oude lappen, van de Heineken-directeur tot de kunstschilder op zijn woonboot.


Het maandblad Ons Amsterdam portretteert al zeventig jaar de hoofdstad, zijn geschiedenis en zijn bewoners. Het toont in dit boek veertig Amsterdammers, veertig markante personen die het bruisende leven in de stad door de eeuwen heen mede bepaald hebben.


Ko van Dijk, Arnon Grunberg, Zwarte Riek, Frits Portielje, Max Tailleur, Joan Blaeu, ""Haring' Arie Elpert, Monne de Miranda, Helena ""Tante Leen' Polder, Loe Lap, Jan Pieter Heije, Pater van Kilsdonk, Gerrit de Stotteraar - en vele anderen.
EUR

Download e-book bij 5 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
Bol.com epubLeesID € 14,99
14.99
BookSpot (was: ECI) epub € 14,99
eBook.nl epubLeesID € 14,99
Kobo epub € 14,99
Paagman epub € 14,99
14.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.