Skip to main content

Marcus Ryker 3 - Machtsstrijd in Jeruzalem

Joel C. Rosenberg

4.5/5 uit 6 reviews

Machtsstrijd in Jeruzalem van bestsellerauteur Joel C. » Verder lezen...

€ 12,99 bij Bol.com en 3 andere verkopers

ISBN:
9789029729925

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Marcus Ryker 3 - Machtsstrijd in Jeruzalem

Machtsstrijd in Jeruzalem van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg (Het Kremlin complot, Russische roulette) is een actuele thriller over Jeruzalem en de politieke spanningen met Rusland en de VS.


Machtsstrijd in Jeruzalem van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg (Het Kremlin complot, Russische roulette) is een actuele thriller over Jeruzalem en de politieke spanningen met Rusland en de VS. Als een aantal moorden plaatsvinden rond het vredesproces tussen Israël en de Palestijnen, CIA-agent Marcus Ryker op de zaak gezet. Hij stuit op een complot om de Amerikaanse president te vermoorden. Zitten de Russen erachter, de Iraniërs? Of is er nog iemand die de invloed van de VS op het Midden-Oosten wil ondermijnen om zelf in dat gebied de macht te grijpen? Als de volle omvang van het complot tot Ryker en zijn team doordringt, hebben ze nog 96 uur voordat het ultieme kwaad zal toeslaan.


'Machtsstrijd in Jeruzalem' van Joel C. Rosenberg is het derde deel in de Marcus Ryker-serie na 'Het Kremlin Complot' (#1) en 'Russische roulette' (#2).

Reviews

Apple iTunes

4.5/5
6 reviews

EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 12,99
12.99
eBook.nl € 12,99
Apple iTunes € 12,99
Bol.com € 12,99
12.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.