Skip to main content

Mama's vertellen - Meer dan verwacht

Lore de Vilder, Mama Baas

'Hoe doen die andere mama's dat toch?' Het is een vraag die we ons als mama allemaal weleens stellen. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bookspot € 11,99 bij Bol.com vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789401470575

Vermeld sinds:
24 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

Mama's vertellen - Meer dan verwacht

'Hoe doen die andere mama's dat toch?' Het is een vraag die we ons als mama allemaal weleens stellen. In 'Mama's vertellen' delen verschillende mama's (en papa's) hun verhaal. Het zijn uiteenlopende en unieke verhalen, die troost en (h)erkenning bieden. Omdat het deugd doet om te merken dat je niet alleen staat en dat het er bij die andere ouders net zo aan toe gaat. Voel je gesterkt in de verhalen van anderen.


In 'Meer dan verwacht' delen ouders van meerlingen hun ervaringen. Ze vertellen eerlijk over hoe ze reageerden toen ze ontdekten dat ze twee (of drie!) kindjes verwachtten, hoe ze de zwangerschap en de bevalling beleefden en welke impact die gezinsuitbreiding had.


De verhalen lopen uiteen: het gaat over tweelingen en drielingen; over eeneiige en twee-eiige meerlingen; over natuurlijke zwangerschappen en over zwangerschappen na een fertiliteitstraject. De mama's en papa's in dit boek hebben elk hun eigen achtergrond, hun eigen verhaal en hun eigen ervaringen. Maar één ding hebben ze gemeen: op een dag zaten ze bij de gynaecoloog en kregen ze te horen dat er niet één maar twee (of drie) kloppende hartjes te zien waren op het scherm. Verrassing!
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 9,99
9.99
eBook.nl € 9,99
Bol.com € 11,99
11.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.