Skip to main content

Mama Betsy's Radioshow 7 - Mama Betsy's Radioshow: episode 7

Hallo allemaal, en welkom bij de beste radioshow van het land! Zet je schrap op je stoel, want Mama Betsy neemt geen blad voor de mond. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230003685013

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Mama Betsy's Radioshow 7 - Mama Betsy's Radioshow: episode 7

Hallo allemaal, en welkom bij de beste radioshow van het land! Zet je schrap op je stoel, want Mama Betsy neemt geen blad voor de mond. Wat je ervan denkt zal haar worst wezen, haar meningen knallen in het rond als gloeiend heet lood uit een ouderwets machinepistool. Steeds met haar enorme hart op de juiste plaats, en steeds bereid om te helpen. Maar dodelijk als een aanstormende trein voor idioten met een attitude. Advies over geld, inkopen, werk en nog veel meer! Zet maar lekker luid die radio en hou je vast aan alles behalve correct taalgebruik, want Mama Betsy gaat LIVE!


EPISODE 7


Inclusief verklarende woordenlijst voor Mama Betsy's dialect.


FICTIE - HUMOR


De MAMA BETSY reeks is 16+


PEETERS BJORN is auteur van meer dan honderd boeken en kortverhalen in diverse genres. Naast andere humor reeksen zoals MOSSEL!, SERIEUS GRAPPIG en OP KOT, schrijft hij ook de veelgelezen fantasy serie ICTILUNI, de historische avonturenreeks ABBEY, en nog heel wat meer.

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.