Skip to main content

Majoor Maya 3 - De Belofte

Bjorn Peeters

Een van 's werelds meest verwoestende oorlogen houdt de wereld in zijn greep. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com en 0 andere verkopers

ISBN:
1230003394441

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
7 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Bjorn Peeters
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Ateliers Claudine

Majoor Maya 3 - De Belofte

Een van 's werelds meest verwoestende oorlogen houdt de wereld in zijn greep. Europa kreunt onder het juk van de Duitse bezetters. Majoor Maya riskeert haar leven om de Nazi's in het geheim te bestrijden. Sabotage, spionage, ontvoering, alle middelen zijn goed om de vijand te schaden. Met onschuldige burgers in de buurt valt dat niet mee, maar de bikkelharde Majoor Maya geeft nooit op voordat de missie is volbracht.


In DE BELOFTE zet Majoor Maya haar leven op het spel om een oude belofte te vervullen. Geen tegenslag of Duitse soldaat kan haar van dat doel afbrengen. Ofwel vervult ze haar belofte, ofwel sterft ze tijdens het proberen. Want één iets staat vast: deze belofte zal ze niet breken!


KORTVERHAAL


Actie / Avontuur


PEETERS BJORN schrijft als geen ander over heldhaftige vrouwen. Van machtige ICTILUNI prinsessen die in flitsende gevechten het lot van de wereld bepalen, tot moedige vrouwen die met een machinepistool en zaklamp de duisternis van INFINITUS MEMORIAS trotseren. Wie snakt naar flitsend avontuur en heldhaftige dames, heeft de juiste auteur ontdekt!
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.