Skip to main content

Majoor Maya 2 - De Archeoloog

Bjorn Peeters

Een van 's werelds meest verwoestende oorlogen houdt de wereld in zijn greep. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com en 0 andere verkopers

ISBN:
1230003394434

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Bjorn Peeters
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Ateliers Claudine

Majoor Maya 2 - De Archeoloog

Een van 's werelds meest verwoestende oorlogen houdt de wereld in zijn greep. Europa kreunt onder het juk van de Duitse bezetters. Majoor Maya riskeert haar leven om de Nazi's in het geheim te bestrijden. Sabotage, spionage, ontvoering, alle middelen zijn goed om de vijand te schaden. Met onschuldige burgers in de buurt valt dat niet mee, maar de bikkelharde Majoor Maya geeft nooit op voordat de missie is volbracht.


In DE ARCHEOLOOG gaat Majoor Maya aan boord van een passagierstrein om een belangrijke opdracht uit te voeren. De trein wemelt van de Duitse soldaten, en ze moet rekening houden met de vele burgers die met de trein meerijden. Maar het ziet er niet naar uit dat Maya haar missie zonder bloedvergieten zal kunnen voltooien.


KORTVERHAAL


Actie / Avontuur


PEETERS BJORN schrijft als geen ander over heldhaftige vrouwen. Van machtige ICTILUNI prinsessen die in flitsende gevechten het lot van de wereld bepalen, tot moedige vrouwen die met een machinepistool en zaklamp de duisternis van INFINITUS MEMORIAS trotseren. Wie snakt naar flitsend avontuur en heldhaftige dames, heeft de juiste auteur ontdekt!
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.