Skip to main content

Magiër 2 - De duivelsdief

Lisa Maxwell

New York, 1902: magie is bijna uitgestorven. De Mageus – de laatsten die nog magische krachten bezitten – leven in de schaduwen en verbergen wat ze zijn. » Lees verder

€ 14,99 bij Bol.com (epub) en 4 andere aanbieders

ISBN:
9789402311921

Vermeld sinds:
18 augustus 2019

Laatst gewijzigd:
24 september 2019

Magiër 2 - De duivelsdief

New York, 1902: magie is bijna uitgestorven. De Mageus – de laatsten die nog magische krachten bezitten – leven in de schaduwen en verbergen wat ze zijn. Want het oude New York is een gevaarlijke plek waar meedogenloze geheime genootschappen de dienst uitmaken. Esta behoort tot de Mageus en is een geoefende dief met een aangeboren talent om de tijd te manipuleren. Ze moet al haar krachten aanwenden om de Mageus voor de ondergang te behoeden.

Esta's ouders zijn vermoord. Haar leven is gestolen. En alles wat ze wist over magie bleek een leugen. Ze dacht dat het Boek der Mysteriën de sleutel zou zijn om de Mageus te redden uit de greep van de Orde, maar het gevaar op de bladzijden bleek groter dan ze ooit kon vermoeden. Om de verschrikkelijke kracht van het boek te beteugelen, moeten Esta en Harte vier elementaire stenen vinden die verspreid zijn over het continent. Maar oude en nieuwe vijanden liggen op de loer en zijn uit op wraak. Het verleden en de toekomst raken steeds meer met elkaar verbonden en de tijd om de geschiedenis te herschrijven raakt op – zelfs voor een dief die kan tijdreizen.

Deel 2 in de Magiër-serie, het betoverende vervolg op De laatste magiër.

Boekhandels en pers over De laatste magiër:

Tijdreizen (mooi gedaan!) en New York, boeiende personages en vlot geschreven. Een heerlijke serie!
Mabel van Zijl, Boekhandel Veenendaal, Amersfoort
Dit is er echt eentje waar je per ongeluk honderd bladzijden meer in leest dan je van plan was. Het is geweldig, en een echte aanrader!
Odette Knappers, Westerhof Boek & Kantoor
Een boek vol magie, illusie, intriges, complotten, plottwists... voor elk wat wils! Werkelijk niets is wat het lijkt en de cliffhanger is er een waar je u tegen zegt.
**** Thrillersandmore.com
EUR

Download e-book bij 5 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
Bol.com epubLeesID € 14,99
14.99
BookSpot (was: ECI) epub € 14,99
eBook.nl epubLeesID € 14,99
Kobo epub € 14,99
Paagman epub € 14,99
14.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.

Meer e-books van Lisa Maxwell

De laatste magiër

De laatste magiër
Prijs: € 7,99