Skip to main content

Maanziek 3 - Avondster

Eva Linden

Ik snak naar adem en probeer mijn bonzende hart tot bedaren te brengen. » Verder lezen...

€ 3,99 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9781393804628

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
26 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Eva Linden
NUR: NUR onbekend

Maanziek 3 - Avondster

Ik snak naar adem en probeer mijn bonzende hart tot bedaren te brengen. Ik hou mezelf voor dat het maar een droom was, maar ik weet donders goed dat er niet zoiets bestaat als 'maar een droom'. Nog niet zo lang geleden ontdekten we dat de realiteit en de droomwereld niet zo ver uit elkaar liggen als we eerst dachten. De Yua krijgen steeds meer invloed op de realiteit en de grens tussen beide werelden is erg dun geworden.

Plots hoor ik in de verte een luide knal. Een paar tellen later trillen de bomen en het hek voor het huis. Een tweede knal volgt, een heel stuk dichterbij deze keer. Zijn dit de Yua die uit de droomwereld proberen te breken?


Nadat Mathis en zijn vrienden de Yua hebben verslagen, keren ze vanuit de droomwereld terug naar de realiteit. Ze beseffen dat de impact van hun daden groter is dan ze hadden gedacht. Bovendien zijn de Yua nog niet klaar met hen, integendeel.

De Yua staan op het punt om de macht over de droomwereld over te nemen. De enigen die hen kunnen stoppen zijn Mathis, Mila en hun vrienden. Zij kampen echter met hun eigen problemen en worden zwaar op de proef gesteld door de Yua. Slagen ze erin om de mensheid te behoeden voor een leven vol nachtmerries? Of verliezen ze zichzelf tijdens hun queeste?


'Avondster' is het spannende vervolg op 'Maanziek' (2016) en 'Alpengloed' (2017), en tevens het laatste deel van de 'Maanziek'-trilogie. Geschikt voor alle lezers die van fantasy, spanning en avontuur houden.


Eva Linden (1992) bracht haar jeugd door op het Kempische platteland met een stapel boeken aan haar zijde. Na haar opleiding tot journaliste maakte ze haar kinderdroom waar: een leven als schrijfster.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 3,99
3.99
Apple iTunes € 3,99
3.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.