Skip to main content

Luister

4,5/5 uit 30 reviews

M. vertrekt halsoverkop uit Nederland en gaat naar Parijs, waar ze begint te schrijven. Pas een half mensenleven later komt haar verslag terecht bij Flo, de persoon die haar vlucht veroorzaakte. » Verder lezen

€ 6,49 bij Bol.com € 12,99 bij iTunes vergelijk 5 prijzen

EAN:
9789026352072

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
7 November 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Luister

Inleiding

In `Luister`, de fascinerende roman van Sacha Bronwasser, maken we een boeiende reis naar het hedendaagse Parijs en het Parijs uit de jaren tachtig. De lezer wordt meegesleept in een illusoire zoektocht naar identiteit, vriendschap en schuld. Onmogelijk om niet te worden aangetrokken door de manier waarop Sacha het Parijse leven beschrijft, deze roman zet je aan het denken.

Verhaal

Je belandt in het verhaal van een au pair in Parijs. Met inlevingsvermogen en nauwkeurigheid bouwt Bronwasser de spanning op in deze krachtige roman. Het vertelt het verhaal van jou en het nieuws dat snel reisde, vooral het soort nieuws dat een stad als Parijs kan schokken. Op een vrijdag de dertiende, een datum die aanvoelt als slechte humor. Verschillende personen melden zich "veilig" online - vrienden, familieleden, oude klasgenoten, maar op jouw profiel blijft het ontstellend stil.

Recensies

'Luister', de tweede roman van Sacha Bronwasser, is bekroond met 5 sterren van de Volkskrant. Trouw prijst 'Luister' als een "geniale roman", "slim verteld en meesterlijk opgebouwd", en merkt op dat "Bronwasser veel aanpakt in deze roman, maar ze houdt alles exemplarisch onder controle." NPO Radio 4's Annemieke Bosman beveelt het ten zeerste aan als "echt de moeite waard".

Citaten

‘Haar roman is een triomf.’

Arjan Peters

‘Lees het, echt de moeite waard, dat is een aanbeveling van mij.’

Annemieke Bosman, Opium NPO Radio 4

‘Sacha Bronwasser vindt taal voor alles wat zich niet of nauwelijks laat herinneren. Het effect is betoverend.’

Niña Weijers
Over de auteur

Sacha Bronwasser is een gerespecteerde auteur die bekend staat om haar treffende weergave van het leven en de emoties van haar personages in complexe situaties. Haar tweede roman, 'Luister', zet deze trend voort en consolideert haar positie als een verhalende kracht om rekening mee te houden.

Reviews

iTunes

4.5/5
30 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 6,49
6.49
iTunes € 12,99
Bookspot € 12,99
Bruna € 12,99
eBook.nl € 12,99
12.99