Skip to main content

Lopen Wil Iedereen

Derk van der Laan

Meer mensen moeten zich inzetten voor het gewone lopen. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9789082900507

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Lopen Wil Iedereen

Meer mensen moeten zich inzetten voor het gewone lopen. Want met genoeg lopers zijn straten, steden en dorpen leefbaar. En we blijven vaker gezond wanneer wandelen overal een makkelijke keuze is. "Lopen Wil Iedereen' brengt een ode aan het dagelijks te voet gaan. Maar dit verhaal van expert Derk van der Laan, is ook een wake-up call.


Tijd en ruimte voor lopen is steeds minder vanzelfsprekend. Dat komt door de opkomst van internetverkeer, snelle fietsen, auto`s en vele andere verleidelijke zitplaatsen.


Hier en daar, over de hele wereld, krijgen vrienden, buren of collega`s toch meer mensen op de been. Als gezondste activiteit voor hoofd en lijf. Voordelig voor je budget of om geld te verdienen. "Lopen Wil Iedereen', met cartoons van Len Munnik, toont geslaagde voorbeelden. Nederlanders, Amerikanen, Indiërs en anderen.


Van der Laan schetst als "happy end' vijf routes. Bundels extra aandacht, zodat de zelf-lopende mens volwaardig wordt of blijft. Een wake-up call voor burgers, consumentenorganisaties, overheden. Iedereen die het gewone lopen (opnieuw) ontdekt.


Geïnteresseerd in gezond zijn, bewegen en de wereld om je heen? Koop "Lopen Wil Iedereen'. Er is ook een Engelse versie. Voor je zelf, voor anderen, voor in je beroep. Een deel van de opbrengst gaat naar de website met tips & tools www.gewoongezondlopen.nl
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
Kobo € 2,99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.