Skip to main content

Life the game

Ruud Hanou

Het leven is een spel - het ultieme spel! Dit spel kan voor jou als deelnemer heel prettig en zinvol zijn, maar ook heel unfair en zinloos lijken. » Verder lezen...

€ 15,95 bij Bol.com € 15,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789491439087

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Ruud Hanou
NUR: 720 Esoterie algemeen
Uitgeverij: Piramidions

Life the game

Het leven is een spel - het ultieme spel! Dit spel kan voor jou als deelnemer heel prettig en zinvol zijn, maar ook heel unfair en zinloos lijken. Voor veel mensen is deze tijd er een van snelle veranderingen en grote verwarring. Er is veel onduidelijkheid over wat onze opdracht in dit spel is en in hoeverre we invloed op het spel kunnen uitoefenen.

Aan de hand van het concept 'Life-theGame' kun je meer inzicht krijgen in jouw mogelijkheden om succes te behalen. Gezonder, gelukkiger en zinvoller leven is binnen bereik van iedereen. Het komt er vooral op aan het perspectief te verplaatsen van pion naar speler. Wie bewust deelneemt aan 'Life-theGame' draagt bij tot persoonlijke groei en hoger bewustzijn, zowel van zichzelf als van anderen. Jij kunt een gids en een rustpunt zijn in turbulente tijden. En een belangrijke rol spelen bij het vormgeven van een betere wereld.

Ruud Hanou (1958) is communicatieadviseur en copywriter. Hij adviseert tientallen bedrijven en overheden op het gebied van communicatie en coacht startende ondernemers. Van jongs af is hij geïnteresseerd in zaken die buiten de reguliere terreinen van de wetenschap liggen.

Hij vindt dat uitzonderingen niet langer de regels bevestigen; zij zijn een indicatie dat nieuwe regels nodig zijn om alles te verklaren. In 2010 verscheen bij Piramidions zijn boek 'De Energiesnelweg' over de revolutionaire mogelijkheden van de inwerking van gedachtekracht op energie.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 15,95
15.95
Bookspot € 15,95
eBook.nl € 15,95
Kobo € 15,95
Apple iTunes € 15,99
15.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.