Skip to main content

Life / Keith Richards

Keith Richards, J. Fox, K. Richards

4.5/5 uit 8 reviews

De langverwachte autobiografie van de gitarist, songwriter en medeoprichter van The Rolling Stones. » Verder lezen...

€ 9,49 bij Bol.com € 11,99 bij Kobo vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789044966206

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Life / Keith Richards

De langverwachte autobiografie van de gitarist, songwriter en medeoprichter van The Rolling Stones. Ladies and gentlemen: Keith Richards.

Eindelijk vertelt de man zelf over het leven in de crossfire hurricane: obsessief luisteren naar platen van Chuck Berry en Muddy Waters, gitaar leren spelen en een band vormen met Mick Jagger en Brian Jones. De eerste successen van The Rolling Stones en de beruchte arrestaties voor drugsbezit die leiden tot zijn image van outlaw volksheld. Het creëren van onsterfelijke riffs zoals die van Jumping Jack Flash en Honky Tonk Women. Verliefd worden op Anita Pallenberg en de dood van Brian Jones. Fiscale ballingschap in Frankrijk, de tours door de Verenigde Staten, isolatie en verslaving. Verliefd worden op Patti Hansen. Vervreemding van Jagger en de daaropvolgende verzoening. Huwelijk, familie, soloalbums en X-Pensive Winos, en een weg die nooit eindigt.

Met zijn kenmerkende ontwapenende eerlijkheid vertelt Keith Richards het levensverhaal waar we al zo lang meer van wilden weten: open, onbevreesd en oprecht.

Reviews

Apple iTunes

4.5/5
8 reviews

EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 9,49
9.49
Bol.com € 9,49
eBook.nl € 9,49
Apple iTunes € 9,49
Kobo € 11,99
11.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.