Skip to main content

Leer gitaar spelen - Beginners gitaarboek

E. Kluitenberg

Gitaarboek: Leer Gitaar SpelenEen Compleet gitaarlesboek voor beginners en volledig naslagwerk voor akoestisch en elektrisch gitaar. » Verder lezen...

€ 8,99 bij Bol.com € 9,49 bij Apple iTunes vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9781386470274

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: E. Kluitenberg
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Maartje Oosterhof

Leer gitaar spelen - Beginners gitaarboek

Gitaarboek: Leer Gitaar Spelen

Een Compleet gitaarlesboek voor beginners en volledig naslagwerk voor akoestisch en elektrisch gitaar.


Wil jij ook gitaar leren spelen? Maar vraag je je af of het wel iets voor jou is?


Met dit ultiem handige e-boek dat je direct kunt downloaden leer je snel en effectief gitaar spelen. Wij hebben de belangrijkste informatie in begrijpbare taal én afbeeldingen in het boek gezet. Hierdoor word je niet vermoeid met heel veel theorie waarvan je je afvraagt wat je er mee moet!

In het boek beperken we ons tot waardevolle informatie en tips die je gelijk om kunt zetten in muziek. We vertellen precies die theorie zodat je begrijpt hoe muziek in elkaar zit en je met alleen logisch nadenken heel snel de mooiste muziek kunt maken en kunt improviseren!


Weet je nog niet welke gitaar het beste bij je past, wat het kost en wat je verder allemaal nodig hebt?


In ons boek geven we je alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met gitaarspelen. Daarnaast krijg je inside informatie over het kopen van een gitaar en waarop je moet letten om jouw droomgitaar voor de gunstigste prijs te bemachtigen in de winkel. We leggen ook uit hoe de gitaar precies in elkaar zit en welke handige hulpmiddelen er zijn om snel en beter gitaar te kunnen spelen.


Wil jij graag gitaar spelen maar heb je geen tijd of te weinig geld voor gitaarlessen?


Download dan nu ons gitaarboek. Je kunt je eigen tempo bepalen en er wordt op een eenvoudige manier uitgelegd hoe je gitaar moet spelen. Zelfs met erg weinig tijd kun je al na drie weken een liedje spelen of improviseren op een bluesnummer. Daarnaast verzeker je je van een gitaarnaslagwerk met meer dan 100 akkoorden en een uitleg over hoe je deze akkoorden kunt spelen.


Beslis nu direct, schaf het boek aan en download gelijk het boek geoptimaliseerd voor eReaders en tablets, zodat je direct aan je gitaarcarrière kunt beginnen en al snel de show kunt stelen en vrienden, familie en onbekenden kunt verrassen!
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 8,99
8.99
Kobo € 8,99
Apple iTunes € 9,49
9.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.