Skip to main content

Laten we er het beste van hopen

Carolina Setterwall

Laten we er het beste van hopen is de autobiografische roman van Carolina Setterwall over een jonge moeder die haar vriend plotseling verliest. » Verder lezen...

€ 14,99 bij Bol.com en 3 andere verkopers

ISBN:
9789026344800

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

Laten we er het beste van hopen

Laten we er het beste van hopen is de autobiografische roman van Carolina Setterwall over een jonge moeder die haar vriend plotseling verliest. Rauw, gevoelig en onvergetelijk.


In Laten we er het beste van hopen van Carolina Setterwall ontvangt Carolina op een dag een vreemde mail van haar vriend, met daarin wachtwoorden en andere instructies voor het geval dat hij komt te overlijden. Hij eindigt het bericht met: laten we er het beste van hopen. Vijf maanden later is hij dood.


In deze autobiografische roman vertelt Carolina over haar intense relatie met de aantrekkelijke Aksel en over de shock nadat ze hem op een ochtend dood in bed aantreft. Om haar gedachten te ordenen begint Carolina een dagboek. Met forensische precisie probeert ze te achterhalen of zij schuld had aan zijn dood. Aksel wilde het rustig aan doen, maar het kon Carolina niet snel genoeg gaan: samenwonen en een kind krijgen. Pushte ze hem te veel? Wanneer zich een nieuwe liefde aandient, vraagt ze zich vertwijfeld af of ze die wel mag toelaten in haar leven.


Dapper en nietsontziend, en tegelijk menselijk en vol emotie vertelt Carolina Setterwall in Laten we er het beste van hopen over het leven zoals we ons dat voorstellen en hoe dat in een oogwenk weggerukt kan worden.


"Een van de beste memoirs die ik ooit las. Vergelijkingen met Karl Ove Knausgård zijn onvermijdelijk, maar Setterwall heeft haar eigen, unieke stem. Overweldigend.' – Evening Standard


"Meedogenloos eerlijk. Het indrukwekkendste boek dat ik in jaren gelezen heb.' – The Times


"Elke sobere, overdachte zin is loepzuiver. Adembenemend.' – Daily Mail
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 14,99
14.99
Bookspot € 14,99
eBook.nl € 14,99
Apple iTunes € 14,99
14.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.