Skip to main content

Laatste lezers

Joke van Leeuwen

Wie Joke van Leeuwens met goud bekroonde of minstens hooggeroemde kinderboeken kent, weet dat zij het in zich had een heel bijzondere dichteres te worden: bij zo’n originele fantasie en zo’n verrassende stijl kan dat haast niet anders. » Verder lezen...

€ 4,49 bij Bookspot € 4,99 bij Kobo vergelijk alle 4 prijzen

ISBN:
9789021449098

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Joke van Leeuwen
NUR: 306 Poezie
Uitgeverij: Querido

Laatste lezers

Wie Joke van Leeuwens met goud bekroonde of minstens hooggeroemde kinderboeken kent, weet dat zij het in zich had een heel bijzondere dichteres te worden: bij zo’n originele fantasie en zo’n verrassende stijl kan dat haast niet anders. Alles is dus verrassend aan Joke van Leeuwens eerste dichtbundel, behalve dat die er uiteindelijk gekomen is.
Heel bijzonder is het tweede (van de vijf) hoofdstukken, ‘Onder de honderd’. Hier en daar is het een extreem geval van citatenkunst: in ruwe vorm is de taal van de kinderen vaak op zijn best.
In de vierde afdeling, ‘Bezoekers’, gaat het om mensen van wie onze samenleving zich heeft vervreemd. Regelrecht geëngageerde poëzie schrijft Van Leeuwen niet – alle aspecten van haar onderwerp gebruikt ze om een goed gedicht te maken. Maar juist zo weet ze het inlevingsvermogen van haar lezers te stimuleren.
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 4,49
4.49
eBook.nl € 4,49
Apple iTunes € 4,49
Kobo € 4,99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.