Skip to main content

Kookboek Voor Buddha Bowls

Homemade Loving'S

Kookboek Voor Buddha Bowls: 50 Kommen Vol Met Gezonde Lekkernijen (Mindful Eten Recepten Voor Gezond Gewichtsverlies Zonder Dieet)Schalen vol gezonde lekkernijen! Ze zijn een must geworden op de menu's van trendy restaurants: Boeddha schalen…. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230003450628

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Kookboek Voor Buddha Bowls

Kookboek Voor Buddha Bowls: 50 Kommen Vol Met Gezonde Lekkernijen (Mindful Eten Recepten Voor Gezond Gewichtsverlies Zonder Dieet)


Schalen vol gezonde lekkernijen! Ze zijn een must geworden op de menu's van trendy restaurants: Boeddha schalen maken je niet alleen gelukkig en tevreden, ze zijn ook heel gezond. De uitgebalanceerde samenstelling van koolhydraat-, vet- en eiwitbronnen voorziet het lichaam van alles wat het nodig heeft om zijn batterijen op te laden.


Het kookboek voorziet de lezer van verfijnde en talrijke basisrecepten zodat hij in een handomdraai zijn eigen schaalcreaties kan combineren. Zo kan iedereen zijn eigen favoriete creatie maken - zelfs vegetariërs en veganisten krijgen hun geld!


Alle recepten in het kookboek met gedetailleerde instructies.


Wie is de HOMEMADE LOVING'S?


De HOMEMADE LOVING'S bestaat uit een groep mensen met veel expertise in financiën, gezondheid en psychologie. Zij willen uw lezers helpen om in harmonie met zichzelf te leven.

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.