Skip to main content

Komt goed

Het ouderschap, hoe mooi ook, kent een aantal struikelblokken. Annemarie Geerts laat zien hoe zij hiermee omgaat: praktisch, inspirerend en soms met een dikke knipoog. » Verder lezen

€ 12,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

EAN:
9789403129747

Aangemaakt op:
5 June 2023

Laatst gewijzigd:
26 September 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Komt goed

Inleiding

"Komt goed" is een inspirerend en praktisch boek geschreven door Annemarie Geerts. Met ervaringen uit haar volle en bruisende gezinsleven op haar Instagramaccount @demammavan, deelt zij haar ervaringen en biedt ze waardevolle inzichten voor ouders die geconfronteerd worden met zowel de mooie momenten als de uitdagingen die het ouderschap met zich meebrengt.

Verhaal

Geen ouderschap is vrij van struikelblokken. Van slaapgebrek, dwarse pubers en volle agenda's tot onzekerheid, schuldgevoelens en mogelijke bagage uit je eigen jeugd; deze factoren kunnen het ouderschap soms behoorlijk uitdagend maken. Annemarie Geerts weet dit maar al te goed – met haar ervaring van het grootbrengen van 8 kinderen, heeft ze geleerd hoe ze deze uitdagingen aan moet pakken.

In "Komt goed", biedt Annemarie een kijkje in haar leven als moeder. Door haar gezinsleven stevig te (her-)structureren en met een flinke dosis vertrouwen, biedt zij een bron van inspiratie en praktische tips voor ouders. Dit boek biedt jou en je gezinsleden rust en houvast waardoor er meer tijd en energie overblijft om te investeren in de kinderen én in elkaar.

Over de auteur

Annemarie Geerts is niet alleen moeder en auteur, maar ook een innemende persoonlijkheid op sociale media. Op haar Instagramaccount @demammavan deelt ze openhartig over haar ervaringen en uitdagingen binnen haar gezinsleven. Haar eerlijke en praktische benadering van ouderschap heeft haar een aanzienlijke volgersschare opgeleverd die inspiratie en begeleiding vinden in haar woorden.

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 12,99
12.99
Bookspot € 12,99
Bruna € 12,99
eBook.nl € 12,99
iTunes € 12,99
12.99