Skip to main content

Kingsbridge 4 - De schemering en de dageraad

Ken Follett

4.5/5 uit 37 reviews

Ken Follett heeft ontelbare trouwe fans, en van al zijn boeken is de Kingsbridge-saga toch wel het populairst997 na Christus. » Verder lezen...

€ 14,99 bij Bol.com en 3 andere verkopers

ISBN:
9789402315158

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
11 November 2020

Producteigenschappen

Kingsbridge 4 - De schemering en de dageraad

Ken Follett heeft ontelbare trouwe fans, en van al zijn boeken is de Kingsbridge-saga toch wel het populairst


997 na Christus. Engeland wordt van twee kanten belaagd, in het westen door Wales en in het oosten door de Vikingen. Gerechtigheid is ver te zoeken en geweld en wetteloosheid zijn aan de orde van de dag. De koning staat machteloos en de chaos regeert. In deze turbulente tijden raken de levens van drie mensen onlosmakelijk verbonden met elkaar en met een klein gehucht dat later Kingsbridge zal worden genoemd.


Het dorp van een jonge botenbouwer wordt geplunderd door de Vikingen en hij vlucht met zijn familie naar een ander dorp om daar een nieuw leven op te bouwen. Een Normandische edelvrouw volgt haar geliefde echtgenoot naar Engeland, maar realiseert zich al snel dat de gewoonten in haar nieuwe land heel anders zijn dan ze gewend is, en dat iedereen op brute wijze vecht om de macht. Een jonge monnik droomt ervan zijn bescheiden abdij ooit tot een roemrijk centrum van kennis en geleerdheid te verheffen.


Alle drie raken ze tegen hun wil betrokken bij de machinaties van een bisschop die meedogenloos streeft naar macht en rijkdom, en niets geeft om de levens van de gewone mensen.

Reviews

Apple iTunes

4.5/5
37 reviews

EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 14,99
14.99
Bookspot € 14,99
eBook.nl € 14,99
Apple iTunes € 14,99
14.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.