Skip to main content

Kindergedichten FlashMobs

de Scriptomanen

U kunt met de gedichten - ''Heb je 't al gehoord'', ''Vampier'' en ''Rakker'' - niet alleen aan de slag in de klas, in het kader van lessen muzische vorming. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Apple iTunes € 10,72 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9781301601837

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Kindergedichten FlashMobs

U kunt met de gedichten - ''Heb je 't al gehoord'', ''Vampier'' en ''Rakker'' - niet alleen aan de slag in de klas, in het kader van lessen muzische vorming. Ze zijn ook vergezeld van ideeën voor ensceneringen, zowel op een podium, binnen een schoolfeest, schooltoneel, grootouderfeest, open deur dag, enz... als op een openbare plaats, zoals dat hoort bij een FlashMob: een autovrije markt, een stationshal, een winkelcentrum, de speelplaats van uw eigen basisschool. En vervolgens maakt u toch ook een video van de FlashMob, en worden de uitvoerders beroemd op YouTube?


Mocht u nog nood hebben aan een regisseur om de FlashMobs voor u in scène te zetten, dan vindt u een contactadres in het ebook. In de prijs van het ebook zijn alle opvoeringsrechten inbegrepen, ''voor eeuwig''. Deze worden u evenwel verleend onder een ''creative commons'' licentie, wat betekent dat u in alle communicatie rond uw FlashMob zult verwijzen naar deze Smashword-pagina.


Voor de ''Kindergedichten FlashMobs'' werden drie gedichten uitgekozen, die benevens dramatische ook muzikale kwaliteiten hadden. Deze uitgave kwam dan ook tot stand naar aanleiding van Gedichtendag 2013, thema: muziek.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 9,99
9.99
Kobo € 10,72
10.72

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.