Skip to main content

Ketters, Die de Zonden van Jerobeam volgen ( II )

Paul C. Jong

In de Bijbel, beweerde het volk van Israël God te aan bidden, maar uiteindelijk door Jerobeam te volgen aanbaden zij gouden kalveren. » Verder lezen...

€ 2,65 bij Bol.com € 2,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9781005595760

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
26 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Paul C. Jong
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Smashwords Edition

Ketters, Die de Zonden van Jerobeam volgen ( II )

In de Bijbel, beweerde het volk van Israël God te aan bidden, maar uiteindelijk door Jerobeam te volgen aanbaden zij gouden kalveren. In feite, meer dan 2/3 van de geschiedenis van de Israëlieten was een geschiedenis van de aanbidding van gouden kalveren, denkend dat zij God waren. Zelfs nu, leven zij zonder zich het feit te realiseren dat Jezus Christus, die gekomen is door het evangelie van het water en de Geest, hun ware Verlosser is. Ondanks alles, zijn er veel Joden die nu nog steeds wachten op hun Verlosser.

Hoe is het geloof van u die beweren deel te nemen aan het christendom in dit tijdperk van het Nieuwe Testament? Gelooft u momenteel in en volgt God met een correct begrip over Hem? Zo niet, aanbidt u misschien gouden kalveren met de misvatting dat zij God zijn? Als u zo bent, dan moet u zich bewust worden van het feit dat u een afgod voor God aanbidt zoals het volk van Israël. Dan moet u zich bekeren en de Heer ontmoeten die gekomen is door het evangelie van het water en de Geest. Ik weet zeker dat u in staat bent te geloven in de evangelische Waarheid als u zich oprecht voor God realiseert wat de Waarheid van zaligmaking in het evangelie van het water en de Geest is, nietwaar?

Ik wil voor u het ware geloof en de Waarheid onder de titel, ''Ketters, Die de zonden van Jerobeam Volgen'' getuigen. In ieder geval, hoop ik dat u een persoon wordt met hetzelfde geloof als dat van mij.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,65
2.65
Apple iTunes € 2,99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.