Skip to main content

Jouw Krachtige Brein

Charlotte Labee laat je meer dan ooit kennismaken met wat er zich allemaal afspeelt in je brein, hart en ziel. Ze neemt je mee op een fascinerende reis die je veel dichter bij je kern zal brengen. » Verder lezen

€ 14,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

EAN:
9789043930062

Aangemaakt op:
22 May 2023

Laatst gewijzigd:
28 September 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Jouw Krachtige Brein

Inleiding

Maak kennis met 'Jouw Krachtige Brein', een boek van de gerenommeerde auteur Charlotte Labee. Deze leerzame titel biedt antwoorden op vragen die bijdragen aan de connectie tussen hoofd en hart, helemaal vanuit jouw eigen krachtige energie. Het bevat waardevolle oefeningen om beter in contact te komen met jezelf.

Verhaal

Dit is Charlotte's achtste boek; een vervolg op het enorm succesvolle 'Overprikkeld Brein'. In 'Jouw Krachtige Brein' nodigt Charlotte je meer dan ooit uit om te ontdekken wat er allemaal gebeurt in je brein, hart en ziel. Ze neemt je mee op een fascinerende reis die je dichter bij je kern zal brengen.

Charlotte deelt haar persoonlijke verhaal en zware gebeurtenissen die haar uiteindelijk vele positieve wendingen en nieuwe inzichten hebben opgeleverd. Ze laat zien hoe bewuste aandacht voor de spirituele connectie tussen hoofd en hart je kan helpen om voluit te leven vanuit jouw eigen krachtige energie, vertrouwen en liefde.

In dit boek onthult Charlotte waar je groei en ontwikkeling zit en toont ze de impact van bewustzijnsverruiming, zelfliefde en wilskracht. Verwacht meer eigenaarschap van je leven en processen. Zoals Charlotte zelf zegt: ‘De kwaliteit en het plezier in je leven worden bepaald door jouw bewustzijn.’

Dit boek bevat waardevolle oefeningen, waaronder een brein- en harttraining, om rust, zelfliefde, bewustzijn en energie te verhogen en beter in contact te komen met jezelf.

Recensies

Er zijn momenteel geen beschikbare recensies voor dit boek.

Nog geen recensies
Over de auteur

'Auteur Charlotte Labee is een expert op het gebied van bewustzijnsverruiming, zelfliefde en wilskracht. Ze heeft zich toegelegd op de psychologie van het brein en de ziel, en haar unieke inzichten en methodes hebben al vele lezers geholpen om hun leven te verrijken en hun potentieel te ontketenen.

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 14,99
14.99
Bookspot € 14,99
Bruna € 14,99
eBook.nl € 14,99
iTunes € 14,99
14.99