Skip to main content

Jony Ive

Leander Kahney

4/5 van 12 beoordelingen

`Anders zijn is erg makkelijk, beter zijn is een stuk lastiger. » Lees verder

€ 13,99 bij Bol.com € 14,99 bij eBook.nl vergelijke alle 6 prijzen

ISBN:
9789044970906

Vermeld sinds:
16 oktober 2014

Laatst gewijzigd:
13 januari 2019

Jony Ive

`Anders zijn is erg makkelijk, beter zijn is een stuk lastiger. Jony Ive

In 1996 keerde Steve Jobs terug naar Apple, waar hij op een avond een jonge, sjofele Britse ontwerper ontdekte, die zat te zwoegen op honderden schetsen en prototypes. Jobs realiseerde zich dat hij een talent had gevonden die de lange periode van achteruitgang van het bedrijf weleens zou kunnen keren.
Die ontwerper was Jony Ive.

Jony Ives samenwerking met Jobs zou leiden tot een aantal van s werelds meest iconische producten en technologieën, waaronder de iMac, iPod, iPad en de iPhone. Zijn ontwerpen hebben van Apple niet alleen een zeer succesvol bedrijf gemaakt, ze hebben hele industrieën veranderd, een vaste fanbase gecreëerd en wereldwijd een sterk merk neergezet. Ive is een wereldleider geworden op het gebied van technologische innovatie, won talloze awards en werd zelfs geridderd voor zijn bijdrage aan `vormgeving en het ondernemerschap .
Ondanks deze triomfen is er weinig bekend over de verlegen en vriendelijke man aan wie Jobs refereerde als zijn `spirituele partner bij Apple. Jony Ive: het genie achter de producten van Apple vertelt het ware verhaal van Apple s senior vicepresident Industrial Design. Het laat zien hoe Jony Ive van een Engelse Art Student met dyslexie de man werd wiens creaties een revolutie teweeg hebben gebracht in de manier waarop we werken, spelen en communiceren. Gebaseerd op interviews met Ives voormalige collega s en Leander Kahneys kennis over de wereld van Apple, geeft dit boek een beeld van de man en zijn methodes.

Beoordelingen

Apple iTunes

4.0/5
12 beoordelingen

EUR

Download e-book bij 6 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
Bol.com epubLeesID € 13,99
13.99
BookSpot (was: ECI) epub € 13,99
eBook.nl epubLeesID € 14,99
Apple iTunes ibook € 14,99
Kobo epub € 14,99
AKO epub € 14,99
14.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.

Meer e-books van Leander Kahney

Zo denkt Steve

Zo denkt Steve
Prijs: € 7,49 tot € 7,99

Tim Cook

Tim Cook
Prijs: € 9,99