Skip to main content

Jessica Haider 3 - Zielloos

Corine Hartman

Rechercheur Jessica Haider opent de jacht op een seriemoordenaar met een even gruwelijk als bizar motief. » Verder lezen...

€ 4,99 bij Kobo € 6,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789023472209

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Corine Hartman
NUR: 332 Thriller
Uitgeverij: Cargo

Jessica Haider 3 - Zielloos

Rechercheur Jessica Haider opent de jacht op een seriemoordenaar met een even gruwelijk als bizar motief...


In het derde deel van de Jessica Haider-serie wordt Zuid-Limburg geteisterd door een moordenaar die zijn slachtoffers op huiveringwekkende wijze tentoonstelt. Vanaf de vondst van het eerste, zwaar verminkte lijk beseft rechercheur Jessica Haider dat er een boodschap schuilt in de manier waarop de moordenaar te werk gaat en voor wie die boodschap is bedoeld. Ze trekt haar eigen plan, wars van het grootschalig onderzoek dat door de media op de voet wordt gevolgd. Een spoor van de dader leidt haar naar een klooster in de Eifel waar nonnen ogenschijnlijk vreedzaam leven, bidden en bijen houden, maar intussen een onheilspellend geheim bewaken.

Als een collega van Jessy het volgende slachtoffer lijkt te zijn geworden en Saligia haar opzadelt met een opdracht die haar tot in het diepst van haar ziel raakt, staat ze er uiteindelijk alleen voor. Kan Jessy haar missie voortzetten, als de prijs voor gerechtigheid onmenselijk hoog dreigt te worden?
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 4,99
4.99
Apple iTunes € 6,99
Bookspot € 6,99
Bol.com € 6,99
eBook.nl € 6,99
6.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.