Skip to main content

Ivy Granger Paranormale Detective - Club Nexus

E.J. Stevens

Finalist van de PRG Reviewer's Choice Award voor Beste Urban Fantasy-serie. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com en 2 andere verkopers

ISBN:
9781547589319

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: E.J. Stevens
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Sacred Oaks Press

Ivy Granger Paranormale Detective - Club Nexus

Finalist van de PRG Reviewer's Choice Award voor Beste Urban Fantasy-serie.


Een demon, een mens, een Slechte elf en een vampier lopen een bar binnen...


Dit Ivy Granger-boek bevat enkele kortverhalen die zich afspelen in Club Nexus, het verborgen toevluchtsoord van de paranormale onderwereld van Harborsmouth.


IJSKOUD


Een akkoord dat verkeerd afliep, zorgde ervoor dat een adellijke elf van het Slechte hof haar leven leed als een tot slaaf gemaakte barvrouw met een voorliefde voor wraak.


STOF


Ook al ben je een bekwame jager, dat betekent niet altijd dat je in Club Nexus aan de top van de voedselketen staat. Een zuidelijke vampier met een drang naar bloed en buitensporig geweld heeft misschien meer gebeten dan hij kan verteren.


BEZETEN


De demonenadvocaat die we zo graag haten, heeft zijn oog laten vallen op een zekere rockabilly-vrouw. Jammer dat ze voor haar avondje uit een kruisboog heeft meegebracht met pijlen die in heilig water zijn gedompeld.


VERVLOEKT


Net wanneer Jinx behoefte heeft aan een zorgeloze meidenavond met Ivy, probeert een super knappe demon haar met een drankje te verleiden. Ze is echt de ergste pineut op deze planeet.


Club Nexus (Ivy Granger, Paranormale Detective # 2.5) is een novelle uit de bekroonde Ivy Granger urban fantasy-serie van E.J. Stevens. De wereld van Ivy Granger, met inbegrip van de Ivy Granger Paranormale Detective-serie en de serie De Jagersgilde, is gevuld met actie, mysterie, magie, donkere humor, eigenaardige personages, bloedzuigende vampiers, flirterige demonen, sarcastische waterspuwers, sexy gedaanteverwisselaars, temperamentvolle heksen, psychotische elfen, en brutale, hartstikke leuke heldinnen.


De Ivy Granger-serie heeft vele prijzen gewonnen, waaronder de BTS Red Carpet Award voor Beste Roman, de PRG Reviewer's Choice Award voor Beste Paranormale Fantasy Roman, Beste Urban Fantasy Roman, en finalist voor de Beste Urban Fantasy Serie.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
Apple iTunes € 2,99
Kobo € 2,99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.