Skip to main content

It ends with us

4,0/5 uit 26 reviews

Lily’s opbloeiende relatie met Ryle brengt herinneringen terug aan haar eerste liefde Atlas. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat ze heeft opgebouwd in gevaar. » Verder lezen

€ 9,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

EAN:
9789020553888

Aangemaakt op:
22 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

It ends with us

Inleiding

Ontdek de Nederlandse editie van 'It Ends with Us', een internationale bestseller die de ware betekenis van liefde, verlies, en het vinden van je innerlijke kracht verkent. Geschreven door de bekroonde auteur, Colleen Hoover, neemt dit boek de lezer op een emotionele rollercoaster.

Verhaal

'It Ends with Us' volgt het verhaal van de protagonist, Lily, die onverwacht verliefd wordt op de charmante neurochirurg, Ryle. Ondanks zijn assertieve en enigzins arrogante persoonlijkheid, is Ryle gevoelig, intelligent en diep verliefd op Lily. Hun opbloeiende relatie dringt echter diepe herinneringen aan Lily's eerste liefde, Atlas, op. Als Atlas plotseling terugkeert in haar leven, staat alles wat Lily met moeite heeft opgebouwd op het spel. Het is aan Lily om de kracht in haarzelf te vinden om te voorkomen dat haar toekomst een herhaling wordt van haar verleden.

Over de auteur

Colleen Hoover is een internationaal bestsellerauteur, bekend van haar aangrijpende romans zoals 'Verity' en 'Ugly Love'. Haar vermogen om ontroerende verhalen vol hartzeer en hoop te schrijven heeft haar een geliefde schrijver gemaakt onder lezers over de hele wereld. 'It Ends with Us' is naast een bestseller ook een TikTok-hit, wat de invloed en populariteit van Hoover's werk onderstreept.

Reviews

iTunes

4/5
26 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,99
9.99
Bookspot € 9,99
Bruna € 9,99
eBook.nl € 9,99
iTunes € 9,99
9.99