Skip to main content

In tijden van besmetting

Paolo Giordano

Een urgent, elegant en uiteindelijk hoopvol essay van de auteur van De eenzaamheid van de priemgetallen en over het virus dat ons allen in zijn greep houdt. » Lees verder

Geen actuele prijs bekend

ISBN:
9789403199801

Vermeld sinds:
9 april 2020

Laatst gewijzigd:
9 april 2020

In tijden van besmetting

Een urgent, elegant en uiteindelijk hoopvol essay van de auteur van De eenzaamheid van de priemgetallen en over het virus dat ons allen in zijn greep houdt.


De corona-epidemie dreigt de grootste gezondheidsdreiging van onze tijd te worden. Het legt de verschillende niveaus bloot waarop wij tegenwoordig met elkaar verbonden zijn - het maakt niet uit wie of waar we zijn, wat we nu meemaken gaat voorbij aan landsgrenzen, identiteiten en culturen. De verspreiding van het virus maakt ondubbelzinnig duidelijk hoezeer onze wereld geglobaliseerd is. De epidemie moedigt ons aan de wereldbevolking als één grote samenleving te zien en dwingt ons om in te zien dat individuele keuzes gevolgen hebben voor iedereen. De samenleving waar we ons nu mee bezig moeten houden, is de gehele mensheid.

De wereldwijde bestsellerauteur Paolo Giordano schreef vanuit zijn wetenschappelijke achtergrond met In tijden van besmetting een glashelder, indringend en belangwekkend betoog.
EUR

Download e-book bij 0 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.

Meer e-books van Paolo Giordano

Het menselijk lichaam

Het menselijk lichaam
Prijs: € 4,99 tot € 7,99

Het zwart en het zilver

Het zwart en het zilver
Prijs: € 6,99 tot € 9,99

De eenzaamheid van de priemgetallen

De eenzaamheid van de priemgetallen
Prijs: € 4,99 tot € 9,99

De hemel verslinden

De hemel verslinden
Prijs: € 4,99 tot € 12,99