Skip to main content

In het teken van de ram

Guy Didelez

''In het teken van de ram'' is een meesterlijk opgebouwde historische thriller die speelt in het Duitsland van de jaren dertig. » Verder lezen...

€ 6,37 bij Bol.com € 7,50 bij Kobo vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9781301361816

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Guy Didelez
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Smashwords Edition

In het teken van de ram

''In het teken van de ram'' is een meesterlijk opgebouwde historische thriller die speelt in het Duitsland van de jaren dertig. Volgens sommigen leidde de fascinerende illusionist Erik Jan Hanussen de Führer op tot redenaar. Dit ongemeen spannende verhaal voor jongeren vanaf 13 jaar (en volwassenen!) laat heel wat aan de verbeelding over. De roman werd in 1996 uitgegeven bij Davidsfonds-Infodok en bekroond met de Prijs Knokke-Heist Beste Jeugdboek. Het boek werd vertaald in het Duits, Italiaans, Spaans en Noors, en werd in Duitsland ook bedacht met de Eule des Monats. ''In het teken van de ram'' wordt nu heruitgegeven als ebook. De thema's die het aankaart - zoals racisme - zijn dan ook, jammer genoeg, nog steeds brandend actueel.


Patrick Bernauw (1962) en Guy Didelez (1952) schreven alleen en samen - romans, toneelstukken en televisiescenario's voor volwassenen en voor de jeugd. Met ''In het teken van de ram'' zette het schrijversduo ''historische faction'' - of een versmelting van feiten en fictie - voor het eerst op de literaire kaart... en niet alleen op die van de jeugdliteratuur.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 6,37
6.37
Apple iTunes € 6,99
Kobo € 7,50
7.5

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.