Skip to main content

In genade

Rye Curtis

In In genade van Rye Curtis kruisen de levens van twee vrouwen, de bejaarde Cloris en park ranger Debra, op buitengewone wijze. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bookspot en 2 andere verkopers

ISBN:
9789026352249

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

In genade

In In genade van Rye Curtis kruisen de levens van twee vrouwen, de bejaarde Cloris en park ranger Debra, op buitengewone wijze. Voor de fans van Annie Proulx, Denis Johnson en Gabriel Tallent.


In de roman In genade van Rye Curtis kruisen de levens van twee vrouwen elkaar in een spectaculair verhaal over weerbaarheid en mededogen.


De tweeënzeventigjarige Texaanse Cloris Waldrip blijft na een vliegtuigongeluk alleen achter in de meedogenloze wildernis van Montana. Zonder enige uitrusting, overgeleverd aan de elementen, met alleen haar gezonde verstand en vindingrijkheid om de weg naar de bewoonde wereld terug te vinden. Tegelijkertijd begint park ranger Debra Lewis, die haar eigen demonen te bestrijden heeft, een zoektocht naar de vermisten, al lijkt alle hoop verloren. Wanneer dagen weken worden en Cloris' situatie steeds hachelijker wordt, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Alle waarheden waarin ze vroeger geloofde zal ze hierdoor in twijfel moeten trekken.


In genade is een spannende, moreel complexe roman over medemenselijkheid en de verrassende veerkracht van gewone mensen in buitengewone omstandigheden. In een krachtige en tegelijkertijd elegante stijl schetst de jonge Rye Curtis met In genade een inspirerend portret van twee onvergetelijke personages, die ons eraan herinneren dat overleven slechts het begin is. In genade van Rye Curtis is voor de fans van Annie Proulx, Denis Johnson en Gabriel Tallent.


'Zo verfrissend, zo vol bijzondere personages, dat dit de beste is die ik in lange tijd gelezen heb.' – Roddy Doyle


"Gevoelig en anders, maar bovenal pijnlijk menselijk. Dit boek zal ik nooit meer vergeten.' – Jennifer Egan
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 9,99
9.99
eBook.nl € 9,99
Apple iTunes € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.