Skip to main content

Impact in actie

Karl van Hoey

Een boek dat antwoord op de vraag hoe je impact duurzaam maakt geeft : impact op relaties, collega's, loopbanen, teams en organisaties. » Verder lezen...

€ 20,99 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9789048635313

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
25 September 2020

Producteigenschappen

Impact in actie

Een boek dat antwoord op de vraag hoe je impact duurzaam maakt geeft : impact op relaties, collega's, loopbanen, teams en organisaties.


Enkele duizenden coachinguren leerden de auteurs dat er een enorme behoefte bestaat om impact te verhogen: impact op relaties, collega's, loopbanen, teams en organisaties. Nog belangrijker is het duurzaam maken van die impact, ervoor zorgen dat hij "blijft". Dit boek geeft antwoord op de vraag hoe je impact duurzaam maakt. Centraal daarbij staat "leiderschap in conversaties" als vereiste competentie. Het boek reikt zeer concrete strategieën, hulpmiddelen en instrumenten aan om dat leiderschap onder de knie te krijgen. 'Impact in actie' is bovendien doorspekt met boeiende en authentieke getuigenissen van (bekende) mensen met wie de auteurs hebben samengewerkt.


Dit boek reikt zeer concrete strategieën, hulpmiddelen en instrumenten aan om dat leiderschap onder de knie te krijgen. Een boek doorspekt met boeiende en authentieke getuigenissen van bekende mensen met wie de auteurs hebben samengewerkt.


EXTRAIT


Ik denk dus aan kracht. En ook wel aan macht. Impact hebben betekent dat je iets of iemand van richting kunt laten veranderen. Dat je erin slaagt iemand op een andere manier te doen nadenken. Dat mensen naar je luisteren. Dat je invloed hebt. En dan weten we dat brute kracht, geweld dus, daar meestal geen duurzame effecten heeft.

Soms zijn het gebeurtenissen die impact hebben. Het overlijden van een geliefde, een natuurramp, een verkiezing… kunnen zeer impactvol zijn. En soms zijn het mensen die je doen groeien, doen vallen, doen twijfelen, doen denken, doen handelen.


À PROPOS DES AUTEURS


Karl Van Hoey heeft een uitgebreide ervaring in corporate HR-leiderschap en coachingrollen. Hij heeft gewerkt voor groepen als AXA, British American Tobacco, Ernst & Young en Sappi Fine Paper Europe. Hij begon in generalistische HR-functies, evolueerde naar Senior HR-management, om zich de laatste jaren te focussen op de ontwikkeling van mensen en organisaties. In al deze verantwoordelijkheden waren leiderschap- en organisatieontwikkeling, (cultureel) change management en coaching steeds sleutelactiviteiten. Sinds 2014 is Karl zelfstandig coach, facilitator en consultant. Vanuit www.growingleaders.today werkt hij samen met diverse partners. Daarnaast leidt hij de Global Team Coaching Community of Practice bij de International Coach Federation en doceert hij aan een aantal business schools. Hij is wereldwijd actief in drie talen (NL – FR – ENG).


Jean-Claude Lecoyer is sedert 9 jaar Partner bij accordgroup.be, een consultingbedrijf actief in human resources en organisatieontwikkeling. Hij is gepassioneerd in de interactie tussen mens en organisatie en in het bijzonder in de manier waarop beide zich ontwikkelen alsook hoe deze ontwikkeling kan worden gefaciliteerd. Niet te verwonderen dan ook dat zijn competenties en activiteiten domeinen bestrijken zoals organisatiekunde, organisatiecultuur, leiderschapontwikkeling, executive coaching, teambuilding, assessment en development centers, compensation and benefits. Hij doceert aan Ehsal Management School en ICHEC. Jean-Claude begon zijn loopbaan als jurist gespecialiseerd in sociaal recht en begeleidde gedurende meerdere jaren de sociale onderhandelingen als permanente werkgeversafgevaardigde voor de verzekeringssector. Vervolgens was hij Human Resources Directeur bij AXA Belgium. Bij EY Belgium was hij 12 jaar lang Partner verantwoordelijk voor het Human Resources Management en op Europees niveau Chief Development Officer.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 20,99
20.99
Apple iTunes € 20,99
20.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.