Skip to main content

Ik maak het uit!

Catherine Price

Prijswinnend journalist Catherine Price beschrijft in ‘Ik maak het uit!’ de gevolgen van je smartphonegebruik op je brein, geheugen en aandacht, en biedt een… » Lees verder

€ 9,99 bij Bol.com (epub) en 5 andere aanbieders

ISBN:
9789047011392

Vermeld sinds:
23 april 2018

Laatst gewijzigd:
13 januari 2019

Ik maak het uit!

Prijswinnend journalist Catherine Price beschrijft in ‘Ik maak het uit!’ de gevolgen van je smartphonegebruik op je brein, geheugen en aandacht, en biedt een stappenplan om een gezonde relatie met je telefoon op te bouwen.

Is je telefoon het eerste wat je oppakt als je wakker wordt, en het laatste wat je neerlegt voor het slapengaan? Wat begon als een belofte van efficiëntie en tijdsbesparing blijkt ons geheugen, onze focus en ons denkvermogen aan te tasten. Misschien wil je wel minder tijd aan je telefoon besteden, maar weet je niet waar je moet beginnen. Price biedt een praktisch en uitvoerbaar plan om het uit te maken met je telefoon en vervolgens weer bij te leggen. In 30 dagen vorm je een nieuwe, gezonde relatie.

Zet je doelen en prioriteiten dus weer op scherp, bekijk je app- en mailgebruik kritisch en neem afstand. Leer dan nieuwe gewoontes aan die je doelen ondersteunen en word weer de baas over je eigen tijd!

EUR

Download e-book bij 6 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
eBook.nl epubLeesID € 9,99
9.99
Kobo epub € 9,99
Managementboek epubLeesID € 9,99
BookSpot (was: ECI) epub € 9,99
Apple iTunes ibook € 9,99
Bol.com epubLeesID € 9,99
9.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.