Skip to main content

Ik ben Miran

Anne-Marieke Samson

Stel je voor dat je alles moet achterlaten… Hoe is het om als kind op de vlucht te zijn? Om in een heel nieuw land terecht te komen waar alles heel anders is? Hoe is het om in een asielzoekerscentrum te wonen? Kom mee met Miran, hij laat je…. » Verder lezen...

€ 4,99 bij Apple iTunes € 6,99 bij Bol.com vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789021676517

Vermeld sinds:
8 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Ik ben Miran

Stel je voor dat je alles moet achterlaten… Hoe is het om als kind op de vlucht te zijn? Om in een heel nieuw land terecht te komen waar alles heel anders is? Hoe is het om in een asielzoekerscentrum te wonen?
Kom mee met Miran, hij laat je zien waar hij woont en waar hij op school zit, en hij stelt je voor aan de andere kinderen in het azc. Zij komen uit allerlei verschillende landen en vertellen je elk hun eigen verhaal. Ook vind je in dit boek veel praktische informatie over vluchtelingen en over hoe dat allemaal gaat, asiel aanvragen.

Anne-Marieke Samson schreef dit boek in opdracht van IND, COA en DT&V. Ze sprak met kinderen in verschillende azc’s, die hun persoonlijke verhalen aan haar vertelden. De tekeningen werden gemaakt door Suus van den Akker.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 4,99
4.99
Kobo € 4,99
Bol.com € 6,99
6.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.