Skip to main content

Ictiluni 2 - De rijzende Ochtendster

Bjorn Peeters

Een flitsende Fantasy reeks met werkelijk spectaculaire actiescènes, van de hand van Björn Peeters, die ook de Dark Urban Fantasy reeks Infinitus Memorias, en de Steampunk Fantasy reeks Tempus schrijft. » Verder lezen...

€ 6,99 bij Bol.com € 9,99 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
1230001817171

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Bjorn Peeters
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Ateliers Claudine

Ictiluni 2 - De rijzende Ochtendster

Een flitsende Fantasy reeks met werkelijk spectaculaire actiescènes, van de hand van Björn Peeters, die ook de Dark Urban Fantasy reeks Infinitus Memorias, en de Steampunk Fantasy reeks Tempus schrijft. Reeds zes delen verschenen in de Ictiluni reeks, met meerdere nieuwe delen op komst!


In een wereld waar LICHT onvoorstelbare macht inhoudt, strijden ebero mannen en vrouwen op spectaculaire wijze met elkaar. Steeds zij aan zij met hun amani partner. Maar de macht van het licht reikt veel verder dan hun ongelofelijke strijdkunsten.


Amarillis en Velira zijn sinds jaren niet meer gezien. Anaa voert een legereenheid aan. Strijdend tegen De Bloederige Koning. In een hopeloos gevecht.


Ze is klaar om te sterven, en weet niet dat de echte strijd nog moet beginnen.


Fantasy vol knetterende actie, met in de hoofdrollen legendarische vrouwen die spectaculaire, bloedstollende gevechten leveren. Een diepere blik in de wereld van de Echelin, met zijn rijke geschiedenis en wondermooie ondergrondse wereld van licht. Fans van de Ictiluni reeks, zullen ook ''De rijzende Ochtendster'', het tweede deel in de zinderende saga van De Twee Prinsessen met veel plezier verslinden.


Saga van De Twee Prinsessen (compleet)


Een verhaal van twee prinsessen


De rijzende Ochtendster


De terugkeer van de prinses


Het pad van de Waterbloesems


Het lot van de wereld


Saga van Zon en Maan


Amalia's droom
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 6,99
6.99
Kobo € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.