Skip to main content

Hopeloos...Moe

Patrick van Eeghem

Wie zegt dat hij altijd moe is, is niet meer geloofwaardig. » Verder lezen...

€ 2,91 bij Kobo € 2,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9781370787159

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Hopeloos...Moe

Wie zegt dat hij altijd moe is, is niet meer geloofwaardig. Als daarenboven de medische testen normaal zijn, stort zijn wereld in elkaar. Zowel zijn arts en nog meer zijn familie hebben alle vertrouwen in hem verloren en denken dat de klachten psychisch zijn. Hij staat nu helemaal alleen en kan zich niet meer verdedigen want alle testen waren toch normaal. Een hopeloze situatie.

Maar is dat wel zo? Is het omdat de onderzoeken negatief zijn, dat er niets aan de hand is? Wat is de betekenis van medische testen die normaal zijn, bij iemand die altijd moe is. Hoe moeten deze testen bekeken en geïnterpreteerd worden. Aan wat moet gedacht worden wanneer alle medische testen normaal zijn? Al deze vragen komen aan bod.

Het boek beschrijft waarom en hoe men langdurig vermoeid wordt. De oorzaken en gevolgen worden uitgelegd waarbij gekende maar ook de minder gekende oorzaken worden besproken. Tevens wordt aangetoond hoe alle systemen in het lichaam met elkaar één geheel vormen. Zo wordt het verband aangetoond tussen de bijnieren, het immuunsysteem, de darmen en de voeding. Maar ook hoe een toxisch milieu een rol speelt bij een blijvende vermoeidheid. Dit boek is bedoeld voor de onbegrepen patiënt. Het toont aan dat een langdurige vermoeidheid niet altijd psychisch is.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 2,91
2.91
Apple iTunes € 2,99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.