Skip to main content

Holleeders onderwereld

Wim van de Pol

Mét voorwoord van Sander Janssen, advocaat van Holleeder In Holleeders onderwereld lezen we de rauwe werkelijkheid direct uit de originele politiedossiers, leesbaar gemaakt en van een toelichting voorzien door de auteur. » Verder lezen...

€ 14,99 bij Bookspot en 2 andere verkopers

ISBN:
9789045217659

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Holleeders onderwereld

Mét voorwoord van Sander Janssen, advocaat van Holleeder

In Holleeders onderwereld lezen we de rauwe werkelijkheid direct uit de originele politiedossiers, leesbaar gemaakt en van een toelichting voorzien door de auteur.
In de herfst van 2018 kreeg Wim van de Pol als enige journalist exclusief toegang tot de complete politiedossiers over de onderzoeken naar de vijf moorden waar Willem Holleeder, van wordt verdacht en stukken van tientallen andere moordzaken die ermee in verband blijken te staan.
Holleeders onderwereld bevat onthullingen over de liquidaties, de conflicten, de rol van Willem Holleeder en andere criminelen in een onderwereldoorlog die decennia duurde. Een epos over een dramatische bloeddorst in de Amsterdamse penoze. De rechtszaak tegen Holleeder is veel meer dan een schilderachtige Amsterdams-Jordanese familieruzie. Het is ook het einde van een tijdperk vol afpersingen en afrekeningen. Zonder een oordeel te geven over schuld of onschuld zal duidelijk blijken dat het niet anders kan dan dat achter sommige moorden anderen dan Willem Holleeder hebben gezeten. Met name Stanley Hillis lijkt een luguber en moorddadig spel te hebben gespeeld.
Dit boek gaat ook over controversiële keuzes die justitie heeft gemaakt bij de pogingen de vele onderwereldmoorden in Amsterdam op te lossen. Hoe waarheidsgetrouw kan het verhaal zijn dat Astrid Holleeder in haar boeken en voor de rechtbank heeft geschetst? Waar bleven de miljoenen uit de erfenis van Cor van Hout?
Er valt veel meer te vertellen over de figuur Holleeder en de liquidaties dan er de afgelopen jaren in de media over is gezegd. In dit boek het complete verhaal over Willem Holleeder.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 14,99
14.99
eBook.nl € 14,99
Kobo € 14,99
14.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.