Skip to main content

Hof van doorns en rozen - Hof van doorns en rozen - De trilogie

Sarah J. Maas

Drie e-books in één bundel!De complete Hof van doorns en rozen-trilogieHet bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. » Verder lezen...

€ 19,99 bij Bol.com € 29,99 bij Kobo vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789000359738

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Sarah J. Maas
NUR: 285 Fictie 15+
Uitgeverij: van Goor

Hof van doorns en rozen - Hof van doorns en rozen - De trilogie

Drie e-books in één bundel!
De complete Hof van doorns en rozen-trilogie


Het bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. Haar overlevingskansen en die van haar familie berusten op haar vermogen om te jagen. Wanneer ze een hert ziet dat opgejaagd wordt door een wolf kan ze de verleiding niet weerstaan om te vechten voor de prooi. Maar om te winnen moet ze de wolf doden en daarop staat een prijs. Niet veel later verschijnt er een beestachtig wezen om vergelding op te eisen. Wanneer ze naar het gevreesde feeënrijk Prythian wordt gesleept, ontdekt Feyre dat haar ontvoerder geen beest is, maar Tamlin – een van de dodelijkste, onsterfelijke magische wezens ooit gekend. Terwijl ze op zijn landgoed verblijft, veranderen haar ijzige vijandige gevoelens voor Tamlin in een vurige passie die elke leugen en waarschuwing over de mooie, gevaarlijke wereld van de Elfiden in rook doet opgaan. Maar een oude, kwaadaardige schaduw groeit over het land, en Feyre moet een manier vinden om het te stoppen of Tamlin en zijn wereld zullen voor eeuwig verdoemd zijn.


Dit e-book bevat de drie delen van de wereldwijde bestsellerserie van Sarah J. Maas: Hof van doorns en rozen, Hof van mist en woede en Hof van vleugels en verwoesting.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 19,99
19.99
eBook.nl € 19,99
Apple iTunes € 19,99
Bol.com € 19,99
Kobo € 29,99
29.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.