Skip to main content

Hoe vind je zelf dat het gaat?

Japke-d. Bouma

De kantoortuin wordt bedreigd: is het niet door het coronavirus dan wel door een break-outsessie of een hands-on-mentaliteit. » Verder lezen...

€ 4,99 bij Bookspot € 9,99 bij Bol.com vergelijk alle 4 prijzen

ISBN:
9789400407060

Vermeld sinds:
21 October 2020

Gewijzigd op:
3 November 2020

Producteigenschappen

Hoe vind je zelf dat het gaat?

Een onmisbaar boek voor iedere kantoortuin De kantoortuin wordt bedreigd. Is het niet door het coronavirus dan wel door een break-outsessie of een hands-on-mentaliteit. Want ook al werken we nu vaker thuis, we komen maar niet af van managers die ons in een proces willen meenemen, met hun epic gelukstrainingen en multidisciplinaire werkgroepen.

Gelukkig is er Japke-d. Bouma: ons lichtend baken in de kantoortuin en op de thuiswerkplek. Vakkundig leidt ze ons langs dynamische trajecten, processen die goed bewaakt dienen te worden en veranderingen die handen en voeten moeten krijgen. Ze spreekt met ceo’s, chief engagement officers en succesgoeroes over kantoorhypes en managementjargon en laat ons zien hoe het beter kan.

Voor iedereen die zo een call in moet of steeds maar focust op nieuwe kansen: Hoe vind je zélf dat het gaat? is een onmisbaar en hilarisch boek voor wie zich staande probeert te houden in de kantoortuin.

EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 4,99
4.99
eBook.nl € 4,99
Apple iTunes € 4,99
Bol.com € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.