Skip to main content

Hoe vind je unieke opportuniteiten?

Heikin Ashi Trader

Hoe vind je unieke opportuniteiten?Heilige Koeien 2Men adviseert traders vaak om te werken met een kans-risicoverhouding van 1:2. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com en 0 andere verkopers

ISBN:
1230003844205

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
9 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Heikin Ashi Trader
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Dao Press

Hoe vind je unieke opportuniteiten?

Hoe vind je unieke opportuniteiten?


Heilige Koeien 2


Men adviseert traders vaak om te werken met een kans-risicoverhouding van 1:2. Op deze manier zouden ze ''slechts'' een hit-rate van iets meer dan 33,33% nodig hebben om winstgevend te kunnen handelen. Wiskundig gezien klopt dit natuurlijk en het klinkt ook aannemelijk. De vraag is of het ook zo werkt.


In dit boekje van de reeks ''Heilige koeien'' gaat Heikin Ashi Trader op zoek naar trades met een kans-risicoverhouding van ten minste 1:10 of hoger.


Hij vertrekt vanuit de vaststelling dat het veel effectiever is je handelsaccount met een paar ''asymmetrische trades'' te laten groeien dan met het 1:2 model. Traders moeten dus proberen om specialisten te worden in buitengewone kansen.


Over de auteur


Heikin Ashi Trader is het pseudoniem van een trader die meer dan 19 jaar ervaring heeft in daytrading met futures en deviezen. Hij heeft voor een hedgefonds gehandeld en behoorde tot de top 5 van de traders van het Social Trading platform "Ayondo". Hij is gespecialiseerd in scalping en snelle daytrading. Zijn scalpingboek "Scalpen is leuk!" werd meer dan 20.000 keer verkocht en is intussen in 11 talen vertaald
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.