Skip to main content

Hoe vermoord ik mijn familie?

4,0/5 uit 6 reviews

Grace heeft meerdere mensen vermoord (sommige heel wreed, andere koelbloedig) en toch kwijnt ze momenteel weg in de gevangenis voor een moord die ze juist niet heeft gepleegd. » Verder lezen

€ 3,99 bij Bookspot € 7,99 bij Bol.com vergelijk 5 prijzen

EAN:
9789044366594

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Hoe vermoord ik mijn familie?

Inleiding

Ontdek "Hoe vermoord ik mijn familie?" door Bella Mackie. In dit intrigerende boek belicht de auteur een personage dat, ondanks het vermoorden van meerdere mensen, in de gevangenis belandt voor een moord die ze niet heeft gepleegd.

Verhaal

Dit personage is geen gewone moordenaar. Met een spoor van gruwelijke en koelbloedige moorden achter haar, toont zij een verbazingwekkende onverschilligheid en gaat vrolijk door met haar leven. Ze is een meester in de cover-up en hoopt er ongestraft mee weg te komen, terwijl ze een verborgen bekentenis achterlaat die alleen jaren later bij toeval gevonden zou kunnen worden.

Met trots en zelfs een zekere teleurstelling dat niemand haar echte daden kent, geeft ze toe er stiekem plezier in te hebben dat niemand de complexiteit van haar 'klussen' zal begrijpen. Het is tenslotte niet iedere dag dat je hoort over een 28-jarige vrouw die zes van haar familieleden vermoordt zonder een greintje spijt.

Recensies
Citaten

"Als ik bedenk wat ik écht heb gedaan, vind ik het stiekem jammer dat niemand ooit zal weten wat voor complexe klussen het waren."

Uit "Hoe vermoord ik mijn familie?", Bella Mackie

"Er is per slot van rekening vrijwel niemand ter wereld die kan begrijpen hoe iemand van achtentwintig doodleuk zes familieleden kan hebben vermoord, om vervolgens, zonder ook maar een greintje spijt, vrolijk verder te gaan met haar leven."

Uit "Hoe vermoord ik mijn familie?", Bella Mackie
Over de Auteur

Bella Mackie neemt lezers mee naar de donkere psyche van een ongewone en koelbloedige moordenares in "Hoe vermoord ik mijn familie?". Met haar unieke stijl van verhalen vertellen, slaagt ze erin de lezers op hun stoel te houden terwijl ze hen door de gruwelijke en complexe wereld van haar hoofdpersonage leidt.

Reviews

iTunes

4/5
6 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 3,99
3.99
Bruna € 3,99
iTunes € 3,99
Bol.com € 7,99
eBook.nl € 7,99
7.99