Skip to main content

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?

4,5/5 uit 23 reviews

Volwassen zijn in deze tijd, HOE doe je dat? Dit eerste deel van de nieuwe 'Hoe overleef ik'-serie is een onmisbaar boek voor ex-pubers, voor Generatie Hoi. Met veel survivaltips en voiceberichten! » Verder lezen

€ 14,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789021488769

Aangemaakt op:
16 September 2023

Laatst gewijzigd:
2 December 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?

Inleiding

Welkom in de intrigerende wereld van Francine Oomen, een auteur die na 25 jaar terugkeert met een nieuw boek gericht op de volwassen lezers die zijn opgegroeid met haar vroegere werken. Het nieuwe boek duikt in de uitdagingen van het volwassen worden, met personages die worstelen met hun quarterlifecrisis en op zoek gaan naar verbinding, vertrouwen en zelfontdekking.

Verhaal

Het verhaal volgt Rosa, een jonge vrouw die zich midden in haar quarterlifecrisis bevindt, samen met haar vrienden Esther en Jonas. Wanneer het leven niet loopt zoals verwacht, voelt Rosa zich verloren en overweldigd. Zonder sleutel om de vergrendelingen in haar leven te openen, voelt ze de behoefte om iets te veranderen. Rosa, bijgenaamd Rooz, besluit het roer om te gooien, en dat doet ze met flair! In een wereld vol angst, eenzaamheid en een gebrek aan verbinding, gaat het boek over het vinden van je ware zelf en het volgen van je hart, waarbij het doorbreken van barrières en het aangaan van nieuwe uitdagingen centraal staan.

Voor- en nadelen

Dit boek biedt een rijke mix van realisme en inspiratie. De personages en hun strijd zijn gemakkelijk te relateren voor veel jongvolwassenen die door een soortgelijke levensfase gaan. Met een humoristische en ontroerende schrijfstijl, biedt Oomen de lezers een kans om te lachen, te huilen, en diep na te denken over hun eigen levens. Echter, sommige lezers kunnen het gebruik van moderne communicatiemiddelen zoals voiceberichten in het verhaal als minder aangenaam ervaren.

Recensies

Veel recensenten prijzen de authentieke en meeslepende stijl van Oomen. Ze waarderen de geloofwaardige personages en de herkenbare scenario's die in het boek worden gepresenteerd. Het boek is ontvangen als een geruststellende gids voor iedereen die door de golven van volwassenheid navigeert. Men voelt de essentie van Oomen’s schrijfstijl en het centrale thema van het boek. De mix van humor, realiteit en emotionele diepgang is iets dat veel lezers aanspreekt.

Reviews

iTunes

4.5/5
23 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 14,99
14.99
Bol.com € 14,99
Bookspot € 14,99
Bruna € 14,99
eBook.nl € 14,99
14.99