Skip to main content

Het zoutpad

4,0/5 uit 100 reviews

Na verlies van huis en gezondheid gaat een echtpaar het duizend kilometer lange South West Coast Path lopen. Een ontdekkingsreis. » Verder lezen

€ 7,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789460039614

Aangemaakt op:
21 May 2023

Laatst gewijzigd:
16 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2019
Uitgever
-

Het zoutpad

Inleiding

“Het zoutpad” is een inspirerend boek geschreven door Raynor Winn. Het is een openhartig verhaal over een echtpaar dat door een gebeurtenissenreeks alles verliest wat ze bezitten, inclusief hun gezondheid. 

Verhaal

Raynor Winn en haar man Moth raken, na meer dan dertig jaar samen te zijn geweest en hun boerderij in Wales te hebben opgeknapt tot een B&B, plotseling al hun bezittingen kwijt door een speculatieschandaal. Tevens krijgen ze te horen dat Moth ernstig ziek is. Met niets meer over en nog maar beperkte tijd, besluiten ze de eeuwenoude South West Coast Path te lopen. Met alleen twee rugzakken en een tent, begint hun duizend kilometer lange wandeltocht langs de prachtige zuidkust van Engeland.

Elke stap, elke ontmoeting, ondanks alle moeilijkheden die ze onderweg tegenkomen, transformeert hun tocht in een bijzondere ontdekkingsreis. Dit proces wordt prachtig uitgelicht in “Het zoutpad”, een boek over het omgaan met verlies, de helende kracht van de natuur en het herontdekken van de betekenis van het leven als je alles hebt verloren.

Over de auteur

Raynor Winn maakte haar debuut als auteur met “Het zoutpad”. Sinds ze de South West Coast Path heeft gelopen, is ze een fervent langeafstandswandelaar geworden. Ze schrijft over uiteenlopende onderwerpen, waaronder natuur en wildkamperen. Zij woont in Cornwall samen met haar man Moth en hun hond Monty.

Reviews

iTunes

4/5
100 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 7,99
7.99
Bol.com € 7,99
Bookspot € 7,99
Bruna € 7,99
eBook.nl € 7,99
7.99