Skip to main content

Het Ukelele Akkoorden Boek

E. Kluitenberg

Het Ukulele Akkoorden boekGenoeg van elke keer dezelfde 10 akkoorden op de ukulele? Of wil je gewoon een handig naslagwerk waarin je alle akkoorden op kan zoeken die in een song gebruikt worden?Overzichtelijke weergave akkoordenHet Ukulele Akkoordenboek » Verder lezen...

€ 3,99 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9781393849872

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
25 September 2020

Producteigenschappen

Het Ukelele Akkoorden Boek

Het Ukulele Akkoorden boek


Genoeg van elke keer dezelfde 10 akkoorden op de ukulele? Of wil je gewoon een handig naslagwerk waarin je alle akkoorden op kan zoeken die in een song gebruikt worden?


Overzichtelijke weergave akkoorden

Het Ukulele Akkoordenboek geeft een alfabetisch overzicht van 278 Akkoorden in de min of meer meest eenvoudige vingerzetting. Akkoorden uit de toonsoorten C, C#, D, D#, E, F, F#, G, G#, A, A# en B zijn opgenomen in het boek. Je vindt in het boek Majeur, Mineur, Septiem, Sext, Sus2, Sus4 en diverse toegevoegde akkoorden met 9, 11 en 13. Een zeer uitgebreid naslagwerk dus voor het spelen van muziek in de stijlen pop, blues, jazz, country, originals en vele andere muziekstijlen.


Speciaal voor e-readers en smartphones

Het ukulele akkoorden boek is speciaal geoptimaliseerd voor e-reader en smartphone gebruik. Je hebt op deze manier altijd alle akkoorden eenvoudig bij de hand op je tablet, smartphone of computer. Klik in de inhoudsopgave op de gewenste akkoordenreeks en vind altijd binnen enkele seconden het gewenste akkoord!
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 3,99
3.99
Apple iTunes € 3,99
3.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.