Skip to main content

Het sterke geslacht

Sharon Moalem

Wetenschappelijk bewijs voor de genetische superioriteit van vrouwen'Sharon Moalem biedt een intrigerende theorie over hoe vrouwen dankzij twee X-chromosomen in alles een voorsprong hebben, van kleuren waarnemen tot het coronavirus. » Verder lezen...

€ 14,99 bij Bol.com en 3 andere verkopers

ISBN:
9789000367528

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Sharon Moalem
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Spectrum

Het sterke geslacht

Wetenschappelijk bewijs voor de genetische superioriteit van vrouwen
'Sharon Moalem biedt een intrigerende theorie over hoe vrouwen dankzij twee X-chromosomen in alles een voorsprong hebben, van kleuren waarnemen tot het coronavirus.' – The Guardian


Vrouwen leven langer dan mannen. Ze hebben een sterker immuunsysteem. Ze zijn beter bestand tegen kanker en uithongering, en zien de wereld zelfs in meer kleuren. Kortom: vrouwen overtreffen mannen in elk stadium van hun leven. Waarom is dat zo? En waarom leren wij het tegenovergestelde?


Om dit uit te vinden dook gerenommeerd wetenschapper en arts dr. Sharon Moalem in de wondere wereld van de medische wetenschap. Op basis van onthullende casestudies, fascinerende praktijkvoorbeelden en zijn eigen ervaringen met patiënten schetst hij een revolutionair beeld van de mensheid en ons voortbestaan. Het antwoord, zo ontdekte hij, ligt in onze genen: twee X-chromosomen zijn uitermate voordelig voor de overlevingskans.


In Het sterke geslacht legt Moalem op heldere en pakkende wijze uit waarom vrouwen genetisch gezien zegevieren op gebieden als veerkracht, intellect en weerstand. Daarnaast pleit hij voor een nieuwe aanpak in de geneeskunde – een waarin vrouwen niet langer op de achtergrond blijven maar eindelijk centraal komen te staan.
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 14,99
14.99
Bookspot € 14,99
eBook.nl € 14,99
Apple iTunes € 14,99
14.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.