Skip to main content

Het plan

4,0/5 uit 10 reviews

Nando Boers mocht als fly-on-the-wall bij Team Jumbo-Visma overal bij aanwezig zijn en zag zo van nabij hoe de tactische raceplannen van de wielerploeg werden gevormd en uitgevoerd. » Verder lezen

€ 13,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

EAN:
9789026354656

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Het plan

Inleiding

Ontdek de verborgen wereld van topwielerploeg Team Jumbo-Visma in 'Het Plan'. Dit boek, geschreven door Nando Boers, biedt de lezer een exclusieve blik op de achtergrond en de strategieën van een van de beste sportteams ter wereld, met sterren zoals Primož Roglič, Tom Dumoulin, Wout van Aert, Steven Kruijswijk en Jonas Vingegaard.

Verhaal

'Het Plan' begint in 2013, het jaar waarin Team Jumbo-Visma werd opgericht, en eindigt met de majestueuze overwinning van Jonas Vingegaard in de Tour de France van 2022. Nando Boers, een gerespecteerde sportjournalist, had ongeëvenaarde toegang tot het team gedurende de cruciale drie jaar voorafgaand aan deze onvergetelijke overwinning.

Als een ware "vlieg op de muur", kon Boers deelnemen aan zowat elk aspect van het team. Hij was aanwezig bij wedstrijden en trainingskampen, luisterde mee over tactieken tijdens online vergaderingen, en kon zelfs de vorderingen en worstelingen van de renners - waaronder Primož Roglič, Tom Dumoulin, Wout van Aert, Steven Kruijswijk, en Jonas Vingegaard - bespreken met de coaches en wetenschappers.

Door middel van Boers' nauwkeurige observaties en beschrijvingen, krijgt de lezer een waarheidsgetrouw beeld van de aanpak van het team; van windtunneltesten tot voedingsplannen, van trainingsmethodes tot talentontwikkeling. 'Het Plan' is een leerzaam en inspirerend verhaal, niet alleen voor wielerfans, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in de achtergronden van topsport.

Over de auteur

Nando Boers is een gerespecteerde sportjournalist met een passie voor wielrennen. Zijn observaties en diepgaande analyses hebben hem tot een veelgevraagd expert in zijn vakgebied gemaakt. Met 'Het Plan' geeft hij ons een ongeëvenaarde blik op de sport die hij zo liefheeft, en biedt hij de lezer waardevolle inzichten over teamdynamiek, strategie, en de onverbiddelijke vastberadenheid die nodig is om op het hoogste niveau te presteren.

Reviews

iTunes

4/5
10 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 13,99
13.99
Bookspot € 13,99
Bruna € 13,99
eBook.nl € 13,99
iTunes € 13,99
13.99