Skip to main content

Het nieuwe boek van God

Aart van Wijk

Is liefde echt het grootste taboe aller tijden, zoals schrijver Aart van Wijk in ""Het nieuwe boek van God"" stelt? Liefde was in 2015 in ieder geval weer niet opgenomen… » Lees verder

€ 9,95 bij Bol.com € 9,99 bij Apple iTunes vergelijke alle 6 prijzen

ISBN:
9789492066121

Vermeld sinds:
11 februari 2016

Laatst gewijzigd:
19 januari 2019

Het nieuwe boek van God

Is liefde echt het grootste taboe aller tijden, zoals schrijver Aart van Wijk in ""Het nieuwe boek van God"" stelt? Liefde was in 2015 in ieder geval weer niet opgenomen in de Miljoenennota en evenmin in de Troonrede. Ook in de economie, het onderwijs en de wetenschap en andere publieke domeinen is de liefde als grondtoon van ons bestaan veelal ver te zoeken.

Wat is liefde eigenlijk, en hoe zou de maatschappij er uit zien als de mens wél vanuit liefde en het hartsbewustzijn gaat leven? Aart van Wijk behandelt de liefde in dit boek diepgaand. Hij wordt hierin begeleid door de Godgodin der liefde, Aeterna, die zich op een nacht aan hem openbaarde. ""Dag Aart, ik ben God en wil graag onder de naam Aeterna naar buiten treden. Wil jij jouw nieuwe boek over het hartsbewustzijn in mijn naam schrijven?"". In dit boek komt deze Godgodin der liefde met een heldere en eigentijdse boodschap van liefde en waarheid. Zij ontvouwt het hartsbewustzijn dat zij momenteel op aarde laat indalen.

""Het nieuwe boek van God"" reikt de lezer alle wijsheid aan om in woord, daad én bewustzijn de draai naar ons hart te kunnen maken. Het leert ons het hart volledig te openen, zodat wij niet langer leven vanuit angst maar vanuit liefde. Aeterna laat tevens haar zuivere licht schijnen op de huidige samenleving. Zij schetst de innerlijke transformatie die nodig is om te komen tot een samenleving die geheel in balans is.

EUR

Download e-book bij 6 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
eBook.nl epubLeesID € 9,95
9.95
Kobo epub € 9,95
AKO epub € 9,95
Bol.com epubLeesID € 9,95
BookSpot (was: ECI) epub € 9,95
Apple iTunes ibook € 9,99
9.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.

Meer e-books van Aart van Wijk

Daar is liefde

Daar is liefde
Prijs: € 9,95 tot € 9,99

De vrouw in mij

De vrouw in mij
Prijs: € 9,95 tot € 9,99