Skip to main content

Het luciferkasteel

Keir Graff

Een excentriek avontuur in een gammel kasteelVoor fans van Het huis met de schuine vloeren, De maan-zaak en Hotel de grote LBrian kan genoeg andere plaatsen bedenken waar hij liever zijn zomervakantie doorbrengt dan bij zijn oom en tante in…. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

ISBN:
9789000358380

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
11 November 2020

Producteigenschappen

Het luciferkasteel

Een excentriek avontuur in een gammel kasteel
Voor fans van Het huis met de schuine vloeren, De maan-zaak en Hotel de grote L


Brian kan genoeg andere plaatsen bedenken waar hij liever zijn zomervakantie doorbrengt dan bij zijn oom en tante in het dorpje Saai. In een gevangenis bijvoorbeeld. Of een oordopjesfabriek. Alles is beter dan de zomerschool bij zijn oom.


Saai doet zijn naam eer aan, totdat Brian en zijn nicht Nora een groot, houten huis in het bos ontdekken. Met balkons, torentjes en ramen die schijnbaar willekeurig in de muren geplaatst zijn; het huis lijkt bij een briesje zo te kunnen omvallen. Voor de doldwaze, excentrieke familie die er woont, is het niet alleen een thuis, het is hun kasteel.


Ineens is de zomervakantie een stuk spannender. Als ze worden aangevallen door wespen zo groot als frisdrankblikjes, slaat hun nieuwe vriend Cosmo, die nooit naar school hoeft, de wespen weg met een tennisracket. Ze gaan met zijn drieën op een queeste door het kasteel op zoek naar oom Kingsley, die daar al een jaar lang verdwaald is. En dan is er ook nog een krankzinnige bureaucraat die van plan is om het gevaarlijke vervallen oude huis neer te halen met een sloopkogel.

  • Humoristisch, spannend, avontuurlijk en onderscheidend

  • Voor jongens en meisjes die van verhalen vol suspense én grapjes houden
"Snel, chaotisch en leuk voor zowel makkelijke als moeilijke lezers.' Kirkus Reviews
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,99
9.99
Bookspot € 9,99
eBook.nl € 9,99
Apple iTunes € 9,99
Kobo € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.