Skip to main content

Het Linkshandige Gitaar Akkoorden Boek

E. Kluitenberg

Het Linkshandige Gitaar Akkoorden Boek is speciaal geschreven voor de linkshandige gitarist. » Verder lezen...

€ 4,99 bij Apple iTunes en 1 andere verkopers

ISBN:
9781386191872

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Het Linkshandige Gitaar Akkoorden Boek

Het Linkshandige Gitaar Akkoorden Boek is speciaal geschreven voor de linkshandige gitarist. Voor de linkshandige gitarist is het vaak lastiger om toegang te krijgen tot kennis, zoals die voor een rechtshandige gitarist beschikbaar is. De meeste gitaarboeken zijn alleen voor de rechtshandige gitarist geschreven. Met dit Gitaar Akkoorden naslagwerk speciaal voor linkshandigen hopen we hierin een verandering teweeg te brengen.


Het akkoordenboek bevat 368 unieke akkoorden in de min of meer meest eenvoudige manier van spelen weergegeven (op de eerste 4 tot 5 frets). De akkoorden zijn alfabetische gerangschikt waardoor het makkelijk is om een akkoord te vinden. Er staan maximaal 12 akkoorden op een pagina. Hierdoor zijn alle akkoorden op een eReader goed leesbaar.


Daarnaast bevat het akkoordenboek een akkoorden overzicht van circa 550 akkoordnamen met de noten waaruit het akkoord is opgebouwd. Met behulp van deze op alfabetische volgorde gerangschikte index kan de gitarist meer inzicht krijgen in de opbouw van akkoorden en kan hij of zij zelf een akkoord vormen op de gitaar in de voor hem of haar gewenste positie.


Het linkshandige akkoordenboek is een goede aanvullen en uitbreiding op het lesboek en naslagwerk Linkshandig Gitaar.


Dit naslagwerk gaat uit van een al bestaande kennis over het spelen van akkoorden, hoewel er toch in het begin kort wordt ingegaan op het spelen van akkoorden en hoe een akkoordendiagram gelezen moet worden.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 4,99
4.99
Kobo € 4,99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.