Skip to main content

Het leven van een Loser 17 - Het dak eraf

Bram sluit zich aan bij Ricks band Folle Luyer, maar hij heeft niet gerekend op lange nachten, geldzorgen en ruzie tussen de bandleden … Is dat nou het leven van een popster? » Verder lezen

€ 9,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789026161735

Aangemaakt op:
21 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 December 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Het leven van een Loser 17 - Het dak eraf

Inleiding

‘Het leven van een Loser 17 - Het dak eraf’ is een meeslepend en lachwekkend verhaal geschreven door de populaire auteur Jeff Kinney. Dit boek neemt de lezers mee op een avontuurlijke reis door het leven van Bram, die droomt van een carrière als wereldberoemde popster. Ideaal voor kinderen vanaf 8 jaar die houden van humorvolle verhalen.

Verhaal

Bram besluit zich aan te sluiten bij de band Folle Luyer, gestart door zijn vriend Rick. Hoewel Bram zeker weet dat hij ooit wereldberoemd wordt, realiseert hij zich snel dat de reis naar succes niet altijd gemakkelijk is. Bram ervaart eerstehands de uitdagingen van het leven als een opkomende popster - van het omgaan met lange nachten en geldzorgen tot het omgaan met conflicten binnen de band. Hij begint te twijfelen of hij te veel tijd besteedt aan Folle Luyer ten koste van zijn eigen roem en ambities.

Over de auteur

Jeff Kinney is een gerenommeerde auteur bekend om zijn betoverende en komische verhalen. Hij heeft een speciaal talent om verhalen te vertellen die kinderen aanspreken en hen aan het lachen maken. Met de serie ‘Het leven van een Loser’, heeft hij een unieke, humorvolle blik op de uitdagingen en vreugde van het kinderleven gecreëerd. 'Het dak eraf' is het zeventiende deel van deze serie en een bewijs van Kinney's vermogen om een blijvend boeiend en grappig verhaal over Bram te vertellen.

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 9,99
9.99
Bol.com € 9,99
Bookspot € 9,99
Bruna € 9,99
eBook.nl € 9,99
9.99