Skip to main content

Het huis op nummer 7

Rachel Hauck

Meeslepend verhaal over twee vrouwen die, enkel gescheiden door tijd, in hetzelfde huis zichzelf en de liefde leren kennen"Het huis op nummer 7' is een bijzonder huis. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bol.com en 3 andere verkopers

ISBN:
9789029728737

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

Het huis op nummer 7

Meeslepend verhaal over twee vrouwen die, enkel gescheiden door tijd, in hetzelfde huis zichzelf en de liefde leren kennen


"Het huis op nummer 7' is een bijzonder huis. Rachel Hauck vertelt in deze meeslepende roman het verhaal van twee vrouwen die, enkel gescheiden door tijd, in hetzelfde huis zichzelf en de liefde leren kennen.


In de lente van 1953 is Everleigh Applegate nog gelukkig getrouwd en pril zwanger. Maar als er een tornado door haar woonplaats raast, verandert alles en ziet Everleighs toekomst er opeens totaal anders uit. Zeven jaar later woont ze nog steeds bij haar moeder, kinderloos en zonder man. Er bloeit voorzichtig iets op tussen Everleigh en haar oude schoolvriend Don Callahan. Maar Everleigh bewaart een geheim dat hun toekomst in gevaar zou kunnen brengen.


Toen Beck Holliday haar vader verloor op 11 september, verloor ze ook alle herinneringen aan hem. Achttien jaar later erft ze een prachtige villa van een zekere Everleigh Applegate, die ze zou moeten kennen, maar die ze zich niet kan herinneren. Toch moet ze als kind vele zomers in de villa hebben doorgebracht. Een ontmoeting met haar vroegere buurjongen zet een serie onverwachte gebeurtenissen in gang.


'Het huis op nummer 7' is een echte Rachel Hauck: zowel romantisch als spannend, en zeer moeilijk weg te leggen...
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,99
9.99
Bookspot € 9,99
eBook.nl € 9,99
Apple iTunes € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.