Skip to main content

Het Gitaar Akkoorden Boek

E. Kluitenberg

Het Gitaar Akkoorden Boek - 368 geïllustreerde akkoorden en meer dan 550 akkoordnamen met noten waaruit de akkoorden zijn opgebouwd. » Verder lezen...

€ 4,99 bij Apple iTunes en 1 andere verkopers

ISBN:
9781540102515

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Het Gitaar Akkoorden Boek

Het Gitaar Akkoorden Boek - 368 geïllustreerde akkoorden en meer dan 550 akkoordnamen met noten waaruit de akkoorden zijn opgebouwd.


Wil je even snel een akkoord opzoeken die je nog niet kent? Of vind je het ook handig om een compleet gitaar akkoorden overzicht te hebben? Wellicht is dit gitaar akkoordenboek iets voor jou!


Het boek is geschikt voor beginners en gevorderden.


Een overzichtelijk ingedeeld gitaar akkoordenboek met 368 akkoorden inclusief vingerzetting. De akkoorden staan op alfabetische volgorde, en zijn soort bij soort opgenomen in het boek zodat een akkoord makkelijk te vinden is. Bijna alle akkoorden worden weergegeven op de eerste 4 tot 5 frets om het zo eenvoudig mogelijk te maken. Er worden maximaal 12 akkoorden per pagina getoont om het goed leesbaar te houden.


Naast de geïllustreerde akkoorden bevat het boek een akkoorden index met ca. 550 akkoordnamen (waaronder de 368 afgebeelde akkoorden) met de noten waaruit deze akkoorden bestaan en de positie die ze innemen in het akkoord (grondtoon, secunde, terts etc.). Op deze manier kan de gitarist zelf een gitaarakkoord op een andere gewenste positie op de hals samenstellen met het bijgeleverde halsdiagram.


Het boek bevat ook een uitleg over de opbouw van akkoorden en de akkoordenformules om beter te begrijpen hoe akkoorden in elkaar zitten. Met deze informatie kan de gitarist zelf akkoorden samenstellen en uittellen.


Download het boek gelijk en ontvang een overzichtelijk boek met 368 van de meest voorkomende akkoorden voor het spelen van pop, rock, blues, jazz etc.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 4,99
4.99
Kobo € 4,99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.