Skip to main content

Het Gitaar Akkoorden Boek

E. Kluitenberg

Het Gitaar Akkoorden Boek - 368 geïllustreerde akkoorden en meer dan 550 akkoordnamen met noten waaruit de akkoorden zijn opgebouwd. » Lees verder

€ 4,99 bij Bol.com (epub) en 2 andere aanbieders

ISBN:
9781540102515

Vermeld sinds:
5 juni 2017

Laatst gewijzigd:
19 januari 2019

Het Gitaar Akkoorden Boek

Het Gitaar Akkoorden Boek - 368 geïllustreerde akkoorden en meer dan 550 akkoordnamen met noten waaruit de akkoorden zijn opgebouwd.

Wil je even snel een akkoord opzoeken die je nog niet kent? Of vind je het ook handig om een compleet gitaar akkoorden overzicht te hebben?  Wellicht is dit gitaar akkoordenboek iets voor jou!

Het boek is geschikt voor beginners en gevorderden. 

Een overzichtelijk ingedeeld gitaar akkoordenboek met 368 akkoorden inclusief vingerzetting. De akkoorden staan op alfabetische volgorde, en zijn soort bij soort opgenomen in het boek zodat een akkoord makkelijk te vinden is. Bijna alle akkoorden worden weergegeven op de eerste 4 tot 5 frets om het zo eenvoudig mogelijk te maken. Er worden maximaal 12 akkoorden per pagina getoont om het goed leesbaar te houden. 

Naast de geïllustreerde akkoorden bevat het boek een akkoorden index met ca. 550 akkoordnamen (waaronder de 368 afgebeelde akkoorden) met de noten waaruit deze akkoorden bestaan en de positie die ze innemen in het akkoord (grondtoon, secunde, terts etc.). Op deze manier kan de gitarist zelf een gitaarakkoord op een andere gewenste positie op de hals samenstellen met het bijgeleverde halsdiagram. 

Het boek bevat ook een uitleg over de opbouw van akkoorden en de akkoordenformules om beter te begrijpen hoe akkoorden in elkaar zitten. Met deze informatie kan de gitarist zelf akkoorden samenstellen en uittellen.

Download het boek gelijk en ontvang een overzichtelijk boek met 368 van de meest voorkomende akkoorden voor het spelen van pop, rock, blues, jazz etc.

EUR

Download e-book bij 3 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
Apple iTunes ibook € 4,99
4.99
Kobo epub € 4,99
Bol.com epubLeesID € 4,99
4.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.

Meer e-books van E. Kluitenberg

Leer gitaar spelen

Leer gitaar spelen
Prijs: € 8,99

Linkshandig gitaar

Linkshandig gitaar
Prijs: € 8,99

Leer piano spelen

Leer piano spelen
Prijs: € 12,50 tot € 12,99

Het Linkshandige Gitaar Akkoorden Boek

Het Linkshandige Gitaar Akkoorden Boek
Prijs: € 4,99